Ram i en yüksek Nokia hangisi

herkes buraya baksın bi zahmet bilip bilmeden ve iyice araştırmadan hangi telin ram ın en yüksek olduğuna kesin karar vermeyin şuan ram ı en yüksek nokia modellerinde en yüksek tel 3250 dir duyan duymayan herkes bilsin bu telefon tam bir canavar........... ve şuan piyasada yok satıyor bilgilerinize ....

6630'da RAM 10 MB'dir . diger telefonlari bilmiyorum.

arkadaş sen cep ye ramın ne olduğunu bilmiyosun yaa bide 6630 diyorsun benim diğer yazılarımı oku istersen 7 nci sayfada yazdım ram dediğimiz olay telin hızıyla ilgili mb tıyla değil telin isterse hafızası 5 mb olsun ram bu değil ram hızı tel hızı ve şuan en yüksek ram a sahip ve en hızlı tel nokia 3250 dir herkes duysun bilsin bişey daha hızının ne kadar olduğunua gelince tam bir canavar 333 mhz buyrun bakalımhadi kolay gelsin herkese

güzel söylemişisn arkadaşım ama sende yanlış biliyorsun symbian systemli telefonlarda ram dediğmiz olay aynı zamnda telefonun hızınıda belirliyor neden dersen bugün bi 6600 da 128 mhz ram var 6630 da 220 mhz var ben ikisinide kullandım 660 da bir filim syrettim yavaş ve duraklatarak oynatıyor 6630 a baktım güzel ve hiç yavaşlama yok süper oynatıyor diyeblirim ama 3250 ye baktıktan sonra karar verdim ki bu telefon tam bir canavar 333 mhz ye sahip onuda denedim filimleri oynatırken sanki televizyonda seyrediyormuş gibi oynatıyor ve tel hiç yavaşlama nedir bilmiyor buda ramın ileri geliyor yani işlemcisi hızlı ok mi sanırım anlamışsındır tellerde ram olayı hız olayı ... kolay gelsin

ARKADASLAR BENİM N70 VAR RAM İ 220MHZ 6630 DA 20 MHZ AMA N80 VAR 330 MHZ.BİLGİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYOM HERKESİN KENDİ TELEFONUNU ÖVMESİNE GEREK YOK...N 80 ............330 mhz...........

iyi gunler bence en hızlısı n95 ve n91

3250nin ram'i 32mb.Bunun 12si gerekli programlar için dolu oluyor. 20mbta bize kalıyor. işlemcisine gelirsek de; 333mhz.....

Davulbaz

Üye
arkadaşlar bende 6630 1 gb dv-mmc 210 mp3 18 tane de program yüklü ve bir sürüde resim telefon bana mısın demiyor.6630 en iyisidir demiyorum 3250
kadar olmasada.ama 3650de iyi sayılmaz Telefonun versiyonu 3.18 şuandaki tek versiyon.(2-3ay kadar önceydi) Bu yazılımda 1-2 hata mevcut. Mesela turkcell kullanıyorsanız *123# yapınca kontör miktarı gelmiyor. Ayrıca hücre bilgi ekranı açık deyince sürekli bölge geliyor gidiyor geliyor gidiyor tam yazmıyor.
Birde dünden bu yana 2 kez uygulama kapandı music player hatası aldım ve müzik kapandı. Ayrıca bu hatalardan birinde bataryayı çıkartarak telefonu yeniden açmam gerekti yani dondu.yani kısacası ihtiyaç önemli rem az veya çok olması herşey değil.mesela ben 6630 da kamera olmasın radio olsun isterdim şahsi görüşüm çunku telefonlarda kamera olayı bana pek hoş gelmiyor.ama bu benim şahsi görüşüm sonuçta.'6630 diyorum FOREVER(garantisi yok )

6 ay sonra gelen edit: garantisi yok demiştim şuan 3250 kullanıyorum 2. el aldım yeni sıfır original kasa alıp bizzat kendim taktım ve şuan çanvargi isterseniz resimlerini eklerim buraya..

Gerçekten 220 mHz Ram mi?
-------VAR-------
-------vARSA----
---kAÇLIK hAFIZA kARTI kALDIRIR-----
0*--Lütfen YardıMMMMMMM---

Arkadaslar bende katiliyorum en yusek 6630 ve gelisime acik en uygun tel. ben 2 yildir kullaniyorum degistirmekte istemiyorum herkese slm

tabii ki n gage 25 mb ram war alette explorerlerde de gözükmez onlar bea

E50 170 RM EN HIZLIZISI KENDİ HAFIZASI 70MG 2GB MİCRO SİDİ KART VAR HİÇDE KASMIYO VALLA 1GB DOLU ŞU ANDA SÜPER EN HIZLI TELEFON

kain061

Üye
6680 i de öğrendim ..belki bilmek isteyenler için..220 mhz ve 22 ram

bekircan

Üye
6630 ve n 90 nokia nın en yüksek remine sahip telefonlar

n70mania

Üye

n70 te kamera n73ten daha hızlı açılıo ramle bi alakası varmı bilmiom ama.