RAM-EXPANDER (SWAP) v1.57

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
RAM-EXPANDER (SWAP) v1.57
Market Bilgileri

<<< Linkler >>>

WhistlePR

WhistlePR

Üye
Teşekkürler

panpalar

panpalar

Üye
ne işe yarıyor tam olarak anlata bilir misin kardeşş

PriZm

PriZm

Üye
ne işe yarıyor tam olarak anlata bilir misin kardeşş
1)karşında 30 yaşında biri var :)
2)hafıza kartında belirlediğin boyutta takas alanı oluşturarak RAM şişmeye başladığında arka plandaki uygulamaları ramde tutmak yerine hafıza kartındaki takas alanında tutar.bu işlem için root ve swap destekli kernel gereklidir.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Never_Back_Down
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Üstteki kutucuğa ne kadar swap alanı istiyorsanız yazınız. En fazla 2,5gb desteklemektedir. Bu arada Ahmet abi paylaşım için teşekkürler :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

2)hafıza kartında belirlediğin boyutta takas alanı oluşturarak RAM şişmeye başladığında arka plandaki uygulamaları ramde tutmak yerine hafıza kartındaki takas alanında tutar.bu işlem için root ve swap destekli kernel gereklidir.
İşin uzmanından inciler... Sağolasın Ali...

Üstteki kutucuğa ne kadar swap alanı istiyorsanız yazınız. En fazla 2,5gb desteklemektedir. Bu arada Ahmet abi paylaşım için teşekkürler :)
Rica ederim Alper.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

jamshot

Üye

merhabalar hocam özel mesaj kabul etmediğinizden kaynaklı size burdan ulaşayım dedim belki bildirim gelir :) öncelikle yazdığınız yorumlar olarak genelde takip ediyorum ve soruma kısa da olsa bir cevap verme nezaketinde bulunacağınızı düşünüyorum :)

http://www.maxicep.com/android-modi...01-de-ram-artiramadim-796543.html#post6069600

sorumu burda anlattım ama bu konu hakkında her ne kadar araştırdığımı da belirtsem bir cevap alamıyorum. telefonum i9001 o yüzden bu programla olmuyor.

cwm ve diğer şeyleri araştırdım ama tam olarak nasıl bir yol izlemem gerekiyor açıkcası kafam biraz karışık. telefonumun orjinal halinden tek farkı root lu olması. ayrıca yeni format attım ve 16gb 30mb/s hızında bir hafıza kartı aldım ki ram yükseltebileyim. go launcher ve diğer çeşitli arkaplan uygulamaları neticesinde telefon bi süreden sonra çok yavaşlıyor.

en son bu programı denedim ama sonuna kadar gelip kernel hatası verdi ve telefonum ondan beri baya yavaşladı.

şimdi tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim sizce? eğer gerekirse jellybeane yükseltme ve rom atma işlemlerini de yapabilirim gerçi onları da araştırdım tam olarak tutarlı bilgiler bulamadım herkes farklı bir şey söylediği için

şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

deepmano

Üye
Bu program sd kartın ömrünü yiyormuş galiba

Astrosman

Astrosman

Üye
Arşive alak bunu da

fbburak35

fbburak35

Üye

Samsung Glaxy Gio 2.3.6 stock rom swap destekliyo mu?
şimdiden teşekkürler...

Neagf

Üye
[CM9] HurtSky' Kernel swap destekliyor mu hocam ?

yeauw

yeauw

Üye
iyi güzel bide teli root etseydim :D Teşekkürler