ram boost programları ne işe yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
ram boost programları ne işe yarıyor?
s3lerde falan kullansak ram boost programları ne işe yarar faydası olurmu?

Tepkiler: burrakberrkay

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
berkayım ram boost ne la ?

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ram Blow - MemoryUp tarzı uygulamalardan mı bahsediyorsun dostum?
Eğer bunları söylüyorsan arkaplanda çalışan fakat sistem önceliği olmayan dosyaları kapatarak ram kullanımını sistem gereksinimine düşürüyor yani

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
berkayım ram boost ne la ?

ya can abi bellekte yer açıp ram olarak kullanıyormuş yanı 512 se falan yükseltebiliyormuşsun programla.

---------- Eklendi @ 20:40:53 ---------- Yazıldı @ 20:40:08 ----------

oyun veya ram blow gibi bi program değil bellekte yer açıp onu ram olarak kullanıyomus ramı arttırıyormuş

Şaka yaptım

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

abim bulursan haber et ben de kullanayım

serinaga

Üye
Yaw olmayan Ram'in neresini artırabiliriz yazılımla ? Olsa olsa flash bellekte yer açıp orayı Ram olarak kullanabilir, Sanal bir Ram oluşturabiliriz disk içinde ...

atakan25

Üye
saçma sapan programlar, task manager veya app stop iş görür jbak taskmanda evet-hayır kısmı bellede görünmüyor yoksa en iyi jbaktaskman

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
Yaw olmayan Ram'in neresini artırabiliriz yazılımla ? Olsa olsa flash bellekte yer açıp orayı Ram olarak kullanabilir, Sanal bir Ram oluşturabiliriz disk içinde ...

aynen bunu anlatıyodu işe yararmı ne nakadar yarar?

---------- Eklendi @ 22:15:44 ---------- Yazıldı @ 22:15:25 ----------

jbaktaskman gibi bi program degil o

CanKartaL

Emekli Yönetici
hee yani boost destekli hızlı 2 gb lık flash ı usb otg ile taksak 2048+256 mb ramimiz mi olacak çok da sağlıklı olmaz açıkcası
güçlü çok çekirdekli işlemciler ve karma yazma hızında yüksek hızlara ulaşabilecek dahili hafızalar olmadan bu işlem pek bi işe yaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...