Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raks R667 java sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
progthed
Üye
Konu Sahibi
Raks R667 java sorunu
arkada$Lar Raks r667 aldim internetten jar oyunu yukledim
ve makineye kurdum
ama kurdugum bazı oyunlar yuklendi ama javada gozukmuyor
telefonun hafızası doldu formatta atamıyorum ne yapmam gerek format a ihtiyacım war
Ozan
Admin
Telefonun menüsünde fabrika ayarlarına geri dön seçenegi yok mu ?
progthed
Üye
Konu Sahibi
ewet war ama bu problem bu $ekilde a$ılamıyor..
fabrika ayarlari telefonun kendi ayarlarini sıfırlıyor bana dahili hafıza ya nasıl format atıcam onu orenmek istiyorum te$ekkurler
hhhhar
Üye
o javada gözükmeyenler zaten yüklenmiyor telefon hafızası telefon hafızasına kaç diyor
Silinen Üye 177177
Kapalı Hesap
bence de yüklediğini sanıp yükleme işleminin sonundaki ekranı beklememişsindir. r667'nin java hafızası biraz küçük ve dolduktan sonra yeni yükleyemiyor haliyle. eskileri java listesinden kaldırman gerekir
unutulmayanbiri
Üye
kardeş telefon güzel hoş ama topu topu 5 mb hafızası var. birkaç küçük yüklemede doluyor. maalesefff
ebrara
Üye
Java hafızası 5 mb değill. 1 mb civarı bişey.Bendede var bu nalet telefondan ben dogru duzgun bi java programı bulamadım ne yuklesem calısmıyor.mp3 player bile yukleyemedim.
Java hafızası 5 mb değill. 1 mb civarı bişey.Bendede var bu nalet telefondan ben dogru duzgun bi java programı bulamadım ne yuklesem calısmıyor.mp3 player bile yukleyemedim.