Raks R667 java sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

progthed

Üye
    Konu Sahibi
Raks R667 java sorunu
arkada$Lar Raks r667 aldim internetten jar oyunu yukledim
ve makineye kurdum
ama kurdugum bazı oyunlar yuklendi ama javada gozukmuyor
telefonun hafızası doldu formatta atamıyorum ne yapmam gerek format a ihtiyacım war

Ozan

Ozan

Admin
Telefonun menüsünde fabrika ayarlarına geri dön seçenegi yok mu ?

progthed

Üye
    Konu Sahibi
ewet war ama bu problem bu $ekilde a$ılamıyor..
fabrika ayarlari telefonun kendi ayarlarini sıfırlıyor bana dahili hafıza ya nasıl format atıcam onu orenmek istiyorum te$ekkurler

hhhhar

Üye
o javada gözükmeyenler zaten yüklenmiyor telefon hafızası telefon hafızasına kaç diyor

Silinen Üye 177177

Kapalı Hesap
bence de yüklediğini sanıp yükleme işleminin sonundaki ekranı beklememişsindir. r667'nin java hafızası biraz küçük ve dolduktan sonra yeni yükleyemiyor haliyle. eskileri java listesinden kaldırman gerekir;)

unutulmayanbiri

Üye
kardeş telefon güzel hoş ama topu topu 5 mb hafızası var. birkaç küçük yüklemede doluyor. maalesefff

ebrara

Üye
Java hafızası 5 mb değill. 1 mb civarı bişey.Bendede var bu nalet telefondan ben dogru duzgun bi java programı bulamadım ne yuklesem calısmıyor.mp3 player bile yukleyemedim:(.

dreamsboy

dreamsboy

Üye
Java hafızası 5 mb değill. 1 mb civarı bişey.Bendede var bu nalet telefondan ben dogru duzgun bi java programı bulamadım ne yuklesem calısmıyor.mp3 player bile yukleyemedim:(.
Le nerden bulup aldınız onu yaw saç kurutma makinesinin yanındamı verdiler :D alınmayın ama benzin döküp yakın sizde kurtulun bizde :D

raxes

Üye
kardeşim bu telefonun data kablosu yok mu bilgisayardan hafıza kartını biçimlendir olsun bitsin al sana format

drogbaa

Üye
ya arkadaşlar benim telefonun markası raks r 550 bu markaya göre oyun bulabilirmisiniz bulana 100+ rep

dgn

dgn

Üye
evet var oyun

dgn

dgn

Üye
sende birsürü sey yükleme şimdi çek çezanı

123raks

Üye
ya benimde raks r550 lanet bulun oyunbulun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt