Rakip site

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
Tek rakibimiz Türk Hava Yolları :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Mesela ben zazaya hala güvenemedim :hmmm Enterasan bir kişilik :hmmm

:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Olum mu ?:hmmm

zaza

zaza

Üye
Mesela ben zazaya hala güvenemedim :hmmm Enterasan bir kişilik :hmmm

:ehe
tabi canım siteyi çökertmek için bilgi toplayan bir üyeyim zaten ben ondan güvenemiyorsundur:ehe ha bide sizin o düşman bana aylık para veriyor tek tek bütün üyeleri avla diye:d: ondan urfaya yerleştim yani yoksa sosyal hayatımla hiçbir alakası yok :d: bişi daha ilk balıklıgöl buluşmasında paranın yarısını aldım diğer yarısı ise iş bittikten sonra:ehe

inandırıcı oldummu itiraf ediyorum ben bir hainim siteyi kıskandım sürekli size sorun çıkartıyorum benim dertlerim bitmezmiş gibi :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Biliyordum !

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İsa abi senin FBI olduğun günleri unutmadık :D

zaza

zaza

Üye
ALLAHım tamam zamanında çok kusur yaptım ama acısını böyle çıkartma somuru:

hakan manyakmısın sen ne fbı ben hiç o kelimeyi kullandımmı tamam eskiden pek tekin değildik kabul ediyorum ama ben şuan inşaat firmesındayım yani şirketinde bilmem anlatabildimmi :)

Revengeful

Emekli Yönetici
:islik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:hmmm:hmmm

zaza

zaza

Üye
ahhhh ahhhh bi bilseniz şuan neler yaşadığımı acaba böyle şakalar yaparmıydınız...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gizli konular Hakancım . :D

zaza

zaza

Üye
bak hakancım

bazı şeyler istenilse de söylenilmez hakan ben hiçbişeyimi gizli saklı yaptığımı gördünmü ne halt yesem burada herkes biliyormu biliyor ama bu söylenemiyor işte yav ailem bile bilmiyor sırf bu gizlilikten dolayı ne oluyorsa oluyor düşünsene bir oğlun var bazen eve gelmez bazen gelir yüzünü görmezsin karşına çağırır ne olur diye sorduğunda istediğin cevabı alamayınca kavga edersin bir bakarsın oğlun çekmiş gitmiş ama öyle şeyler olur ki ne evle ilişkin kalır ne de ailen ile bağın kopar arada kalırsın hep istediğini yapamaz ve hep suçlu sen olursun bende istemezmiydim sakin temiz bir hayatı bende istemezmiydim babam sorduğunda bu işle meşgul olduğumu anlatmayı bazı şeyler olmuyor işte adın çıkmış bir kere hani derler ya çıkmış 9 a inmez 8 e buda öyle bişey adım çıksın umrumda değil huzurum olmadıkça

--------------- Ekleme ---------------

kafayı fbı ile bozacağına bir tek kelime yeterdi hakan neden diye bir sorsaydın neden anlatmıyorum diye bir sorsaydın tamamdı

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Tek dert sende yok ki abi :) maxicep in 2 milyon üyesi var 2 milyon üyenin 1,5 milyon üyesinin en az seninki kadar derdi var :)
Bu 1,5 milyon üyenin içinde bende varım :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu nedir sizin derdiniz .
Keyfinizi bakın . :)

gstaco

gstaco

Üye
    Konu Sahibi
Bende varım :)

zaza

zaza

Üye
Tek dert sende yok ki abi :) maxicep in 2 milyon üyesi var 2 milyon üyenin 1,5 milyon üyesinin en az seninki kadar derdi var :)
Bu 1,5 milyon üyenin içinde bende varım :)
işte bende bunu bildiğim için ALLAHtan kendim için değilde sen ve sefa için şifa diliyorum ya

DiaBLoS™;3316114' Alıntı:
senin bir evle aran bozulsun, aşık ol, sevgilinle aran bozuk olsun ve işin gizli saklı olsun görürüm ben seni:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
işte bende bunu bildiğim için ALLAHtan kendim için değilde sen ve sefa için şifa diliyorum ya

senin bir evle aran bozulsun, aşık ol, sevgilinle aran bozuk olsun ve işin gizli saklı olsun görürüm ben seni:ehe

Sağol ALLAH razı olsun :) Bende senin aşk durumları için dua ediyorum :naughty: :D

DiaBLoS™;3316114' Alıntı:
Abi biz İsa abi ile tekme tokat tartışırız her zaman ama abi kardeş ilişkimiz hiç bozulmaz :D Biraz cins biriyiz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...