Rakibimiz Salzburg'u Tanıyalım

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Rakibimiz Salzburg'u Tanıyalım

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Salzburg oldu. Fenerbahçe ilk maçı deplasmanda oynayacak.

Avusturya Bundesliga'yı geçen sene 77 puanla ikinci sırada tamamlayan Salzburg 1933 yılında kuruldu ve 2005 yılından beri Red Bull'un sponsorluğunda mücadele ediyor. Toplamda yedi lig şampiyonluğu bulunan Avusturya ekibi bir kez de kupayı kazandı. Salzgurg 1994 UEFA Kupası'nda final oynadı ancak toplamda 2-0'lık skorla elendiler.

1994-1995 sezonunda ise Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi gösteren Salzburg, Milan, Ajax ve AEK'e karşı mücadele ettiği D Grubu'nu üçüncü sırada tamamlamıştı.

Salzburg, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarda 10 puan toplayarak son 64’e kalmıştı. Bu turda karşısına çıkan Metalist Kharkhiv, her iki maçta da Salzburg'u yenerek saf dışı bıraktı.

Takımın yaş ortalaması 24, toplam kadro değeri ise 40 milyon avro. Brezilyalı yıldızı Alan ise takımının en önemli silahlarının başına geliyor.

İlk karşılaşmalar 30-31 Temmuz'da rövanş maçları ise 6-7 Ağustos'ta oynanacak.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
fener eler bunları fazla gözümüzde büyümesin

Buğra

Buğra

Admin
Umarim bu sene gruplara kaliriz kac senedir bi ş.liginde grup özlemi çekiyoruz inşallah bu sene bunu başaracağız

OğuzcanAbi

Üye
Patlama bekliyorum fenerden kadıköyde en az 5 fark diyorum :)

arslanla

arslanla

Üye
salzburg çok etkili bir takım değil ama kontrataklarla gol bulmada prolar diyebilirim hani bir korner kullanırız ve top adamlarda kalırsa işte o zaman bruno alves ve yoboya büyül iş düşeceğe benziyor ama yine de fenerin bu engeli takılmadan geçeceğine inanıyorum inşallah gruplara kalacaz...:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben bunlarla Fifa 2007'de hep mac yapiyordum. Kolay lokmaya benziyordu. :ehe Her mac 4-5 gol atardim. :P:

gutihaz1

gutihaz1

Üye
elbette küçümsememek lazım ama bi milan değil sonuçta

smh60

smh60

Üye
Aksilik olmazsa rahat eler

Türe

Türe

Üye
Basketbol'dan taktik görmüş. Ceza sahası içinde yığılma şeklinde oynatacakmış.

umitgul18

umitgul18

Üye
Fark meraklısı değilim yeter ki yenelim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hafife alınacak bir takım değil kesinlikle ...
Dikkatli olmalıyız . Kalitemizi kullanarak turu geçeriz inşallah ...

gutihaz1

gutihaz1

Üye
fenerbahce tv salzburg un macını canlı verdi ligde en yakın rakiplerine beş attılar adamlar şu an için fenerden daha iyi inşallah kötü bir şey olmaz fener rahat eler diyordum ama fikrim değişti

redo99

redo99

Üye
Maç fazlasıyla bizden öndeler ama cok buyutulcek bır takım degıl eger aykut kocaman gorevıne devam etseydı en kucuk takımdan suphelenırdık ama ersun yanal ofansıf oynattıgı ıcın ve fenerbahcenın atak takım oldugu ıcın bence ıcım rahat ınsallah elerız :)

oska1989

Üye
Fenerbahçe her iki maçta da farklı alır hiç şüphe olmasın.salzburg kim ya Fenerin yanında.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kadrolara bakarsak rakip olamazlar o ayrı ...
Ama iş saha da bitiyor . Onların ligi başladı . Hazır durumdalar ...

İnşallah iyi bir sonuç alırız ...

Üst Alt