Raikkonen:^Yeteri Kadar Hızlı Değildim^..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Raikkonen:^Yeteri Kadar Hızlı Değildim^..
Kimi Raikkonen, cumartesi günlerinde sorunlar yaşamaya devam ederken Avrupa Grand Prix'si sıralama turlarında basitçe yeteri kadar hızlı olamadığını söyledi.



Dünya şampiyonu pilot son üç hafta sonunda sıralamalarda geride kalınca sıralama performansına odaklanmak zorunda kalmıştı. Valensiya'da işleri yoluna sokmayı başaramayan Raikkonen yarınki yarışa dördüncü sıradan başlayacak. Takım arkadaşı ise pole pozisyonunun sahibi oldu. Fin pilot, hızının yeterli olmadığını söyledi.

"Turum muhtemelen istediğim gibi değildi. Ama bunu artık değiştiremem. Çok kolay değil, ama hayat bu. Yine de dördüncü sıradayız. İstediğim bu değil ama yarış için iyi bir konumda bulunduğumuzu düşünüyorum."

"Yavaştım, hepsi bu. Son turumda neler olduğunu size anlatma ihtiyacı hissetmiyorum. Yeteri kadar hızlı değildik."

Ferrari pilotu son yarışlarda yaşadığı sorunların ardından burada hız eksikliğinden dolayı şaşırmadığını söylüyor. Buna rağmen yarış içinde pozisyonunu geliştirebileceği konusunda umutlu.

"Bugün istediğimiz gibi olmadı. Bu yeni bir şey değil. Bu yıl benim için sıralamalar kolay geçmiyor. İşlerin istediğimiz gibi gitmemesine şaşırmadım."

"Ama tabii ki durumu geliştirdiğimiz düşünüyorum ama henüz olmak istediğimiz yere gelemedik. Bir dahaki sefere daha iyisini yapmayı deneyeceğiz. Bu dünyanın sonu değil. Bu yüzden, yarınki yarışta neler yapabileceğimizi göreceğiz."
 


Üst Alt