Raikkonen: Sıralamalarımı Geliştirmeliyim..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Raikkonen: Sıralamalarımı Geliştirmeliyim..
Kimi Raikkonen, yarış kazandıkları günlere dönmek için Ferrari ile birlikte sıralama performansını geliştirmeleri gerektiğini düşünüyor.



Ferrari pilotu yarışa 6. sıradan başladı ve 2 hafta önce de aynı yerden başlamıştı. Raikkonen yarışı 3. sırada tamamladı ancak yarışın büyük bölümünde Fernando Alonso2nun arkasında kalmasa daha da iyi yapabileceğini söyledi.

Raikkonen "Yarışta biraz daha iyi olabilirdik ancak Alonso'nun arkasında kaldık. 2. pitlere kadar onun arkasında takıldım ve o andan sonra biraz geç kalmıştık. İyi bir aracım vardı ve Timo'yu yakalayabildim ancak bir anda yavaşlamam gerekti."

"Bazıları ile birlikte şanslıydık. Hızlıyık ancak sıralamalarda iyi yapamazsak aynı sorunlarla yine karşılaşırız. Bunları çözmek zorundayız."

"Eğer önde olursak galibiyet mücadelesi verebiliriz. Takım iyi iş çıkardı ancak sorunları çözmeliyiz ve böylece galibiyet mücadelesi verebiliriz." dedi.

Raikkonen son anlarda Timo Glock'u baskı altına alsada en sonunda yavaşlamak zorunda kaldı.

Raikkonen "Ne yazıkki yavaşlamak zorunda kaldık. Alonso'da olduğu gibi çok hızlıydık ancak burada geçmek çok zor. Bir virajda özel bir şeye sahip olmanız gerekiyor. Ne yazıkki geçemedim. Böylesine zor bir hafta sonundan sonra 3. sıra, iyi bir sonuç" dedi.

Raikkonen buradan aldığı puanlar ile pilotlar klasmanında tekrar 2.liğe yükseldi ve lider Hamilton'un 5 puan gerisinde bulunuyor.
 
schumici

schumici

Üye
ferrariye suç bulma kendini geliştir
 


Üst Alt