Raikkonen Hiç Olmadığı Kadar Motive..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Raikkonen Hiç Olmadığı Kadar Motive..
Ferrari takım sorumlusu Stefano Domenicali Raikkonen'in son yarışlardaki problemlerine rağmen şimdiye kadar hiç olmadığı kadar motive olduğunu söyledi



Fin pilotun performansı, takım arkadaşı Felipe Massa ile karşılaştırılamayacak kadar kötüydü ve Raikkonen nisan ayındakı İspnaya Grand Prix'inden sonra hala ikinci zaferinin peşinde koşuyor.

Dünya şampiyonu pilot aracıyla rahat hissetmediğini kabul etse de Domenicali Fin pilot için motivasyonun sorun olmadığını söyledi.

" Bence Kimi'nin motivasyonu yüksek. O, bu anları sevmeyen insanlardan biri. Motivasyon açısından eminim ki içinde bu duyguya sahip, bizim takım olarak yapmamız gerekense onu desteklemek, onunla birlikte çok çalışmak ve hepinizin beklentilerini görmek için sabırsızlanıyorum."

Domenicali Ferrari'nin şampiyonluğu güvence altına almak için bir diğer pilota destekleyici rol oynamasını rica etmedeki maksadını tekrarladı ve takım patronu imalari kabul etmedi.

" Hayır, elbette değil, yalnızca bir yerine iki güçlü araca sahip olduğumuzu düşünüyorum, elbette olacağız, belki, geçen sene sezonun bu zamanında senin olmayacağını söylediğin şeyi yapabileceğimiz konusunda karar alabiliriz."

" Eğer geçtiğimiz yarışlara bakarsanız bir pilotun diğerine puan verdiği bir durum göremezsiniz."

Domenicali aynı zamanda son iki yarışta kendilerine pahalıya mal olan motor probleminin bu haftasonu yapılacak olan Belçika Grand Prix'i öncesi çözüldüğünü soyledi.

" Aynı sorundu, sürekli devam eden bir problemdi ama neyse ki bu sorunu ortadan kaldırdık. Elbette ki bu bize birçok noktayı gösterdi, problemin dışında kalite kontrol sisteminin yalnızca firma için değil aynı zamanda tedarikçi için de ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Bu önemini küçümseyemeyeceğimiz anahtar bir nokta." dedi.
 


Üst Alt