Raikkonen Geleceği Konusunda Aceleci Değil..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Raikkonen Geleceği Konusunda Aceleci Değil..
Kimi Raikkonen, bu sezon bitmeden geleceği hakkında aceleci bir karar almayacağını söyledi.



Söylentiler hep Raikkonen'in önümüzdeki senelerde spordan ayrılıp Ferrari'de koltuğa Alonso'nun geçeceği yönde ancak henüz resmi bir açıklama yok taraflardan.

İngiltere'de konuşan Raikkonen "Her zaman söylediğim gibi gelecek sene için de anlaşmam var ve daha sonra bir noktada karar vereceğim. Bu yüzden şu anda söyleyecek ya da düşünecek bir şey yok."

"Sadece sezonu mümkün olduğu şekilde iyi sonuçlandırmaya çalışıyoruz ve daha sonra gelecekte ne olacağını göreceğiz." dedi.

Raikkonen sürekli olarak zevk aldığı sürece F1'de kalacağını ve gereğinden fazla kalmayacağını söylüyor.

Raikkonen "Kovulmadan ya da daha fazla yer bulamama sorunu yaşamadan bırakmak istersiniz. Doğru zamanın ne zaman olduğunu ve kararınızdan ne zaman pişmanlık duymayacağınızı bilmelisiniz. "

"Gelecekte ve daha sonrasında ne olacağını göreceğiz. Kim ne karar verirse versin doğru karar vermeyi umar." dedi.

Raikkonen ayrıca geçtiğimiz günlerde emekliliğini açıklayan Coulthard'ın mükemmel zamanda bıraktığını söyledi.

Raikkonen "Herkes bunun bir ara olacağını biliyordu. Bir çok seneden beri Formula 1'de ve o gerçekten iyi birisi. Takım arkadaşıyken onunla iyi zamanlar geçirdik."
"
Bir bakıma onun gittiğini görmek üzücü. Şu anda 37 olmalı ya da öyle mi? İyi iş çıkarıyor ve bu yüzden daha hızlı olamaktansa hâlâ iyiyken bırakmanın iyi olduğunu düşünüyorum." dedi.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
sonu fernando alonso gibi olmasın, yeter :)
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
sonu fernando alonso gibi olmasın, yeter :)


sonunun alonso gibi olması mümkün değil en azından şu an için böyle birşey olmaz çünkü raikkonen formula 1 kariyerine ferrari'de son vereceğini açıklamıştı o yüzden raikkonen için herşey yolunda...:oke:
 


Üst Alt