Silinen Üye 2502601 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Adam pide derdinde Şakir dağıtma pideleri Genişletmek için tıkla ... Şakir acıktık dinleme yolla kuşbaşılı pideleri
İhtiyar007' Alıntı: Adam pide derdinde Şakir dağıtma pideleri Genişletmek için tıkla ... Şakir acıktık dinleme yolla kuşbaşılı pideleri
İhtiyar007 Üye Trevanian' Alıntı: Şakir acıktık dinleme yolla kuşbaşılı pideleri Genişletmek için tıkla ... Höyt pidelerin parası bendendi Şakir isteyene parasıyla dağıt
Trevanian' Alıntı: Şakir acıktık dinleme yolla kuşbaşılı pideleri Genişletmek için tıkla ... Höyt pidelerin parası bendendi Şakir isteyene parasıyla dağıt
Silinen Üye 2502601 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Höyt pidelerin parası bendendi Şakir isteyene parasıyla dağıt Genişletmek için tıkla ... Şakir getir hepsini
İhtiyar007' Alıntı: Höyt pidelerin parası bendendi Şakir isteyene parasıyla dağıt Genişletmek için tıkla ... Şakir getir hepsini
maviyesil1 Üye benim geldim. bi olaymi vardi. kimseye helva pide yohh. sogunca bir seye benzemez die hepsini yedim.
İhtiyar007 Üye Bilmeyenlere duyurulur Şakir kod adıdır asıl adı Berkaydır... Ayrıca ölmedim serinin 7.filminde qandırdım diyip ortaya çıkacağım...
Bilmeyenlere duyurulur Şakir kod adıdır asıl adı Berkaydır... Ayrıca ölmedim serinin 7.filminde qandırdım diyip ortaya çıkacağım...