Rahibin bacağını kutsal diye kesip aldılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Rahibin bacağını kutsal diye kesip aldılar
Rahip olmak ancak böyle başa bela açar. Hindistan'ın güneyinde 80 yaşındaki bir rahibin sağ bacağı 'sihirli güce sahip' olduğu gerekçesiyle 2 hırsız tarafından kesilip çalındı.

Andra Pradeş eyaletinin Tirupati kentinde meydana gelen olayla ilgili bilgi veren polis yetkilisi Pendakanti Dastgiri, geçen hafta 2 kişinin Hindu rahip Yanadi Kondaiah'a gittiğini ve sarhoş ettikleri rahibin 'sihirli' olduğuna inanılan sağ bacağını bir tırpanla keserek, kaçtıklarını belirtti. Köylüler tarafından bulunup hastaneye kaldırılan rahip Kondaiah ise sağ bacağının mistik güçlere sahip olduğunu ve köylülerin de psikolojik ve fiziksel hastalıkları tedavi etme gücüne sahip olduğuna inandıklarını anlattı. Köylüler, Kondaiah'ın gelecekten haberler verdiğine de inanıyor. Rahip Kondaiah ise gözyaşları içinde "Benden yardım isteyen insanlara hep iyi davrandım. Neden bana bunu yaptılar?" diyerek tepkisini dile getirdi. Polis yetkilileri, olayın arkasında başka nedenler de olabileceğini, rahibe kızan hırsızların kendisinden intikam almak için bunu yapmış olabileceklerini belirtiyor. 20 yaşlarında olduğu sanılan zanlıların, rahibin söylediklerinden bazılarının çıkması nedeniyle bacağı kesip çaldıklarının düşünüldüğü, ancak olayın zanlıların yakalanmasından sonra netlik kazanacağı belirtiliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: ism@il 54, anl_tr ve ™мaxiмємσ!


anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Harbidem son zamanlarda nekadar degişik haberler okuyorum Dünya nereye gidiyor yaa
 
maxibrk

maxibrk

Üye
:hmmmAllah şifa versin onu yapanlara...Böyle bir saçmalık, böyle bir cahillik olamaz yaa.
 
çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
sağ bacağın mistik güçlere sahip olması ayrı bi komadi, hırsızların bunu çalması ayrı bi komedi.. Allah akıl fikir versin.. :sukur:
 
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
hintliler tam deli yaaa
 
benhjk

benhjk

Üye
yazık yaaa!!!
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
şifa değil belalarını bulurlar o bacak kokacak hastalanacaklar daha beter
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt