Rahatsız ediliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

svastika

Üye
    Konu Sahibi
Rahatsız ediliyorum
Bi numara tarafından rahatsız ediliyorum, geçmiş konulara baktım sizde o numarayı rahatsız ediyormuşsuuz Bana da yardım edecek var mı özelden atayım numarayı. Savcılık ile uğraşmak istemiyorum. Sadece aynısı ona yapılsın

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Telefon modelin ne ona gore engelleyebilirsin numarayi

svastika

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Pro. Ama bana attığı mesajların ya da çağrıların aynısı onada olsun istiyorum. Tanımıyorum, gecenin bi saati çaldır kapar ne demek yahu?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Avastin uygulamasini indirerek engelleyebilirsin call blocker bolumunden

svastika

Üye
    Konu Sahibi
Tamam çok sağolasın.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Rica ederim iyi forumlar

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
Bir teorim var bu konu hakkında; facebook üzerinden bayan fake hesap acip erotik tanisma sayfalarinda ''yaniyorum arayin'' vb. türden numarayı paylasırsan. sana yapılandan daha fazlası ona yapılabilir diye düsünüyorum. 5-10 aktif sayfada paylasmanız yeterli gibi. tabii ki doğru bi sey degil yapılan ben sadece teori sundum.

Turan

Turan

Üye
Bir teorim var bu konu hakkında; facebook üzerinden bayan fake hesap acip erotik tanisma sayfalarinda ''yaniyorum arayin'' vb. türden numarayı paylasırsan. sana yapılandan daha fazlası ona yapılabilir diye düsünüyorum. 5-10 aktif sayfada paylasmanız yeterli gibi. tabii ki doğru bi sey degil yapılan ben sadece teori sundum.

Yaniyorum arayin :-) :-) :-) :-) :-) :-)

yunus4554

yunus4554

Üye
niye seni ariyor sen kiz misin :D

svastika

Üye
    Konu Sahibi

Gayet mantıklı ip kapatıp, yapmak lazım teşekkürler

MaxiHan

MaxiHan

Üye
kım arıyor adlı yazılımla hem kım oldugunu ogrenebılırsın hemde engelleyebılırsın tavsıye edıyorum harıka bır program sadece numarayı aratman yeterlı. Yapımcı addafix

Üst Alt