Rahat uyu babam 15 sene oldu gıdelı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Rahat uyu babam 15 sene oldu gıdelı
bugün tam 15 yıl oldu hayatımdan gideli
şimdiye kadar kmseyle paylaşmadım kimse agladıgımı görmedi ama gittikçe agarlaşıyo bu yük içimde...
Nasılda zormuş sensiz nefes almak yuzunu bile zor hatırladıgım sesını bıle duymadıgım babam rahat uyu...

soranlara alıştım üzülmüyorum dıyorum ama yalan ben hiç unutmadım hala acım aynı sesını aklıma getrmeye calışıyorum olmuyo yuzunu hatırlamıyorum
bugun rahat uyu babam

[video=youtube;dphmVxaTdMQ]http://www.youtube.com/watch?v=dphmVxaTdMQ&feature=related[/video]

kpln04

Üye
Allah rahmet eylesin

pelın_

Konu Sahibi

Elektr0

Üye
Allah rahmet eylesin pelin .

Burak

Üye
Allah rahmet eylesin

tragedie

Emekli Yönetici
Mekanı Cennet Olsun Ölüm kadar Gerçek Yok Galiba yaşadıklarımızın İçinde İnsan ondan kolay kolay Kabullenemiyor Bu gerçeği Birde En sevdiklerimiz Ayrılınca aramızdan

Aege

Üye
Insan bir yakınını kaybettiğinde içinde yüzlerce mum yanar.Zamanla mumlar birer birer söner fakat o son mum hiçbir zaman sönmez.Unutamazsın,unutmaya çalışsanda başaramazsın çünkü o son mum hiçbir zaman sönmez.Hatıraların canlanır gözünün önünde.Hiç unutamazsın ama ne kadar çok paylaşırsan acını insanlarla o kadar güçsüz yanmasını sağlarsın o mumun.

Allah rahmet eylesin

enkazcı

Üye
Allah rahmet eylesin hakikaten sevdiklerimizin yanımızdan gitmesi kadar kötü bir şey yok

Dafny

Üye

Allah rahmet eylesin

başınız sağolsun canım.sıkma kendini diycemde olmaz bilirim..ama ara ara gelir bööle bilirim.çok iyi bilirim...

Allah rahmet eylesin.sonuç olarak herkes bi gün oraya gidecek.

Allah rahmet eylesin, Allah kalanlarına can sağlığı versin...

'Patron

Üye
Allah Rahmet Etsin Üzüldüm Senin İçin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...