Rafa: "Pep haberleri umrumda değil"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rafa: "Pep haberleri umrumda değil"
Chelsea Teknik Direktörü RafaelBenitez, önümüzdeki yaz için kulübün PepGuardiola ile ilgilendiğinin farkında olduğunu belirtirken; yine de şu an takımın başarısına odaklandığını ifade etti.

Roberto Di Matteo'nun 3-0'lık Juventus mağlubiyetinden sonra görevinin son verilmesi ile takımın başına geçen Rafa Benitez, Sky Sports'a yaptığı açıklamada "Eğer takımın başına Pep'i getirmeyi düşünüyorlarsa beni haberdar edeceklerini sanmıyorum. Fakat bu durum benim için çok da önemli değil. Sonuçta herkes Chelsea'de işlerin nasıl ilerlediğinin farkında. Benim görevim başarı için bir takım yaratıp kupalar kazanmak. Eğer sezon sonunda 3 kupa kazanıp sizden görevi bırakmanızı isterlerse bence en kötü senaryo olur. Ama yine de böyle bir şey olursa kazandığım o kupalarla gurur duyarım." sözlerini kullandı ve her türlü senaryoya hazırlıklı olduğunu belirtti.

İspanyol teknik adam ayrıca "Pep ile iyi bir arkadaşlığımız var. Ne zaman arasam gayet iyi konuşuruz. Şimdi de New York'taki yeni hayatından oldukça keyif aldığını söyleyebilirim." diyerek Pep Guardiola ile aralarında en ufak bir problemin olmadığını ve Pep'in gayet iyi bir dostu olduğunu ifade etti.

Rafael Benitez, bugün Manchester City karşısında Chelsea ile ilk maçına çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...