Racing Thunder 2 for android 320x480

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Racing Thunder 2 for android 320x480
Buyrun arkadaşlar.. download için açılan sitede Скачать yazan yere tıklamalısınız.. iyi oyunlar..

apk dosyası:
sd data dosyası: (Rardan çıkan dosyayı sd kartın içinde data\data içine atın)

[video=youtube;Q9TZ2Xu3LmM]http://www.youtube.com/watch?v=Q9TZ2Xu3LmM[/video]

OğuzcanAbi

Üye
saolazin kardes ilk versiyon oynadim buda harika.gorunuyor

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Yarış oyunlarını ben de çok severim :oke:

caglet

caglet

Üye
Telefonu zorlamadan oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanesi tabi Polarbit'in yeri ayrı :D

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum :oke:

-_yusuf_-

Üye
slm arkadaşlar ben android destekli bir cihaz alıcamda acaba - HTC Hero Android bu cihazın çalıştırdığı oyunları - samsung s5570 galaxi mini şu cihazda çalıştırırmıı. ikiside android işletim sistemi var tşk.

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Hero güzel bir cihaz, sıradışı bir tasarımı var. Ekran çözünürlüğü 320x480 3.2 inch ancak ekran renk çözünürlüğü 65K, seni tatmin etmeyebilir. 528 mhz işlemcisi ise günümüz cihazları için biraz geride kalmış durumda. Bir de cihazın orijinal android sürümü 1.5 yani biraz eski. Şu anda 2.2 ve 2.3'ler var piyasada. Android sürümünün eskiliğinden dolayı her uygulama ya da oyunu çalıştırmayabilir. Ne de olsa 2009 model bir cihaz. Alabiliyorsan (ille de HTC istiyorsan) wildfire al. Ya da Samsungun Galaxy modellerinden birini alabilirsin. Bütçen kısıtlı ise Galaxy Gio tam sana göre. Daha fazla para ayırabilirim dersen Galaxy Ace, daha da fazla ayırabilirim dersen Galaxy S düşünebilirsin. Tercih senin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

-_yusuf_-

Üye
samsung s5570 galaxi mini hakkında ne düşünüyorsunuz.

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
600 mhz işlemcili android 2.2 versiyonlu güzel bir cihaz ama tüm oyun ve uygulamalardan istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Ekranı da 320x240 çözünürlükte, biraz yetersiz. 70-80 TL daha verip s5660 Galaxy Gio almak bence daha mantıklı.

Εthnic

Εthnic

Üye
ellerine saglik...

• Beğen
Tepkiler: xinsurer

-_yusuf_-

Üye
380 tl sıfır buldum orjnl o yüzden diyorum.

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
380 tl sıfır buldum orjnl o yüzden diyorum.

İyi fiyat.. sitede galaxy mini hakkında inceleme ve yorumlar var, almadan önce bakıp okumakta yarar var.. başka yerlerdeki değerlendirmeleri de okumakta yarar var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt