Qvga 240x400 oyunlar (Vodafone 945,Samsung Galaxy Star vb telefonlar için)

Sponsorlu Bağlantılar

Az4p

Üye
abi allah için yardım et ya dungeon hunterde 2. bölüme geçiyorum map seçme yerinde
seçilmiyor 1.bölüme geliyor tekrar 2. bölüme geeçemedim netteki gameplaylarda sorunsuz geçiyolar bi türlü geçemedim aynı mapı :off::ağlarım::angry: yardım ed lütfen şimdiden :tşk:

ogunzafer

Üye
kardeş n.o.v.a VF 945 denendimi ona göre indiriyim bnm net sınırlıda :)

huso4545

huso4545

Üye
    Konu Sahibi
kardeş n.o.v.a VF 945 denendimi ona göre indiriyim bnm net sınırlıda :)
denemedim ama ekran boyutu uyumlu olduktan sonra sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama ben NOVA nın benim galaxy giom için olanında yarım ekran sorunu ile karşılaştım bu sorun kesinliklikle var yada yok diyemem

- - - Eklendi - - -

ogunzafer

Üye
arkaddaş brother ın armsın sd gameloft/games içine attım sonra apk kurdum internetten indirme istiyoo çözümü varmı

huso4545

huso4545

Üye
    Konu Sahibi
arkaddaş brother ın armsın sd gameloft/games içine attım sonra apk kurdum internetten indirme istiyoo çözümü varmı
telefonu uçak moduna alıp öyle oyuna girmeyi dene eğer sd yi indirmeye çalıştıysan apk yi ve oyunu silip tekrar yükle

Ccihat67

Ccihat67

Üye
kardeşim pes 12 datasını atcak yer bulamadım :( gameloft dosyası yok telefon vodafone 945

- - - Eklendi - - -

kardeşim pes 12 datasını atcak yer bulamadım :( gameloft dosyası yok telefon vodafone 945

Kardesim k.bakma yanlış okumusum tekrar deniyim

- - - Eklendi - - -

Çookk teşekkür ederim :) pesi kurdum sonunda kac gündür arıyorum :) çok saolasin

kapakli511

kapakli511

Üye
Linkler ölüüü

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Linkler yenilenesiye kadar :locked: