QuickOffice Premier v5.0.16 Upgrade OS9

Teşekkürler, emeğine sağlık. Daha önce denediğimde olmamasının nedeni OS un system klasörünün içerğiğni görmemi engellemesi imiş. Engellemeyi kaldıran patch i uygulayınca oldu.

uyar48

Üye
Kardes dediin gibi yapiom sys private erişimim de var fakat verdigin programı yüklerken yükleme yapabilmek icin bazi uygulamalarin kapatılması gerekiyor dio tamam diom devam edio en sona dayanınca yüklenemiyor diyo iptal ediyo neden??? Yardım lutfen

kardes makinaya format atman gerek ben de n95 var aynı hatyı verdi ben format ladım sorun cözuldü ferganas

Kardes dediin gibi yapiom sys private erişimim de var fakat verdigin programı yüklerken yükleme yapabilmek icin bazi uygulamalarin kapatılması gerekiyor dio tamam diom devam edio en sona dayanınca yüklenemiyor diyo iptal ediyo neden??? Yardım lutfen

zeyunal

Üye
tesekkurler , e65 kullanıyorum edit için gucu yetmiyor telefonun, ve de office 2007 dokumanslarini acamiyor, nedenini bende anlamadım...

muzo152

Üye
şifre istiyor fazla açıklama yapsana yada şifresini yazzzzzzzz ok
şimdiden teşekkürler

Konu Sahibi
maxicep.com ş-if-re budur

irc32

Üye
toprakumit n73'te çalışmadı.. yükleniyor dedi %100 oldu en sonunda yüklenemiyor! dedi ve kapandı

Konu Sahibi
olması lazım ama kardeşim denendi çünkü...

vali35

Üye
Süper paylaşım teşekkürler

sağol kardeş deniyecem umarım olur. Teşekkürler.

Ama kardeş bu uygulama beim telefonunda hiç yoktu gene aynı işlemlerimi yapacam ben

kardeşim ellerine sağlık çoook güzel bir paylaşım...süpersiniz...sorunsuz çalışıyor E65te

gkmn11

Üye
yauv arkadaşlar bu kadar uğraşmayın satın alın gitsin ben satın aldım alt tarafı 3,5 ytl ,bilseydim bende saatlerce uğraşmazdım. yani yukarıda yazdığı gibi 26 euro değil haberiniz olsun.

sedoizm

Üye
arkadaşlar şuan telefonumda fll lisans 11.90 lira olarak gözüküyor.bilginize
Fiyat: TRY 12,32 = EUR 6,98 bunlar satın aldıktan sonraki fiyatlar.

HASRET X

Üye
Valla bende de unlock ıstıyor bırader unlock u verirsen sevinirim sımdıden sagol!!!!!!

install.zip içerisinde bulunan data.xml ve *** dosyalarını yukarıda oluşturduğunuz klasöre kopyalayın veya çıkarın.

demişsin kardeş ama senin linkten indirdiğim zip te data.xml ve *** dosyaları yok

arkadaşlar c sürücüsünde private dosyasını bulamıyorum. dolayısıyla kurulumu tamamlayamadım acil yardımınızı bekliyorum
teşekkürler