neyi güncel tarihine getircem ve niye getircem nede sorun yaşıyosun yüklemede ise sorunun sertifikalandırdınmı
Sertifika yaptıktan sonra cepteki ofisi sil bunu kur no problem..tamam
dostum çok teşekkür ederim bunu iş amaçlı kullanıyorum fakat yükledim sertifika hatası diyor ne yapabilirim.
konuyu çok iyi bilen birisi değilim nasıl giderebilirm net açıklarsan bana çok yardımcı olursun .birde sertikalnadırmak ne demk ben bilmiyorum kusura bakmayınız.
saygılarımla...
herşey iyi güzel hoş ama şu sertifikalandırmayı ne yaptıysam olmuyor dediklerinizi harfi harfine yerine getiriyorum ama malesef elde var sıfır her yöntemi denedim mutlaka bi yerlerde eksik bişe kalıyor.secman olumsuz yükleniyor fakat çalışmıyor, rompatch olumsuz yüklenmiyor,x-plore yükleniyor ama c içinde sys dosyası var ama bin dosyası yok olumsuz,hellocarbide yükleniyor fakat seçeneklerden menü1 e tıkladığımızda direk menüden çıkıyor karşımıza soru falan gelmiyor olumsuz vs. vs. sevgili anıl kardeşim tam iki gündür bununla uğraşıyorum fakat ne yaptıysam olmadı bana gerekli olan sadece şu quickoffice programı ama önce sertifika olayını çözmem gerek dediğinize göre fakat dediğim gibi takıldığım nokta burası kullanmış olduğum telefon Nokia E65 ve en güncel yazılım yüklü şu anda bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.