• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Quickoffice : İphone artık office dosyalarını açabiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Quickoffice : İphone artık office dosyalarını açabiliyor

Apple iPhone 4G dedikoduları bir köşede dursun, firmalar iPhone 3G için yazılım geliştirme yarışına devam ediyorlar. Quickoffice adı verilen uygulama ile iPhone’de artık Excel ve Word görüntüleyebiliyorsunuz.

Henüz daha gelişme döneminde olan bu yazılım Microsoft Office 2007’de oluşturulan dosyaları ve Microsoft PowerPoint uzantılı dosyaları cep telefonunuzda görüntüleyemiyorsunuz. Yazılımda Word ve Excel dosyalarınızı istediğiniz gibi W-Lan şekilde tek bir tuş ile paylaşabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: celilcemre, Dawn ve N73MUSICEDITON

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Way be...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
iphone 3g de maille alınan tüm ofis dosyalarını sorunsuz göntülenebiliniyor program olarak gelmeside guzel oldu iphone program gelişiminde sınır tanımıyor

SlashGun

SlashGun

Üye
Ehuhehe :ehe Benim N73 ' Te de var çok güçlü bir özellik değil bence
Abartmışlar.Yarın birgün PDF dosyalarını açan bir pro da atarlar son
ra başlarlar böbürlenmeye geliştiriyor. bilmem ne bilmem ne ..
Haa ! Unutmadan PDF PLus da var bende Pdf dosyalarını okuyabiliyorum ..

Ozan

Ozan

Admin
Konuyla ilgili, programı denemeniz için detaylı link eklendi .

kukma8

Üye
wlan da nasıl paylasıyoruz bu dosyayı bılen varsa lutfen yardımcı olsun...

hacker_lost

Üye
nasıl yüklicez bunu iphone'e

dynamic82

Üye
Dosyayı nasıl atacağımız hakkında bilgisi olan varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
office programını açıyorsun..altta wireless adresi verir.. gibi bunu explorer adres çubuğuna yazıyorsun.yeni bir sayfa açılır..yanda sağda upload file yazar onu tıklıyorsun pc den istediğin dosyayı seçip upload diyorsun yükleniyor..

nesebez

Üye
Ben quickoffice kurdum telefona ama bir türlü dosya aktarımı yapamadım sanırım birtakım ayarların yapılması gerekiyor .eğer bunları adım adım anlatırsanız çok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt