Arkadaşlar bu program hakkında bir sürü sayfa okudum bazıları kuramamış bazıları sanırım kurmuş. Dogal olarak programı kuramayan arkadaşlar da sitem etmişler. Ben de programı indirip kurdum. Tek sıkıntım program kuruldu da nereye kuruldu göremedim. Yani kurulum esnasında "C" yemi "E" mi secenegim cıkmadı ama gene de uzun aramalar sonunda "E" yani hafıza kartına kurulu oldugunu gördüm. Program çok güzel ve tam istediğim gibi. "Pan" ı "zoom" u var. Yani sorunsuzca çalışıyor. Bu durumda programı kuramayan arkadaşların telefonlarındaki yazılım veya sistem hatası olabilir diye düşünüyorum. Dogal olarak da bu programı kuranlar olduguna göre kuramayanlarda telefonlarında başka ayar veya programsal sorunlarına değinmeli ve programın çalışmadıgını düşünmemeliler. Ben programı paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederken buraya mesaj yazan arkadaşlar da kurdukları programları başarılı oldularsa başarılı oldukların, başarısızlarsa da ne gibi bir sorunla karşılaştıklarını yazsalar iyi olur. Zira yanlış anlaşılmalara sebeb oluyor ve kurulumda başarısız olan arkadaşlar da haklı yere hayıflanıyorlar. Uzun lafın kısası foruma basit bir şeklide "Teşekkürler" yazan arkadaşlar birde "Çalıştı, sorun yok" gibi notlar yazarlarsa bizler çoğunluğun çalıştıgını veya çalışmadıgını anlar ona göre yönleniriz.
Teşekkürler.
Program kurulumda biraz beni şaşırtsada sorunsuzca nokia 5800 express telefonumda çalıştı, ve tek kelime ile süper. Yanlız telefonum rootlu bunu da belirteyim belki fark eder.
Saygılarımla,