QuickHackKitBeta İle Sertifika Sorununa SOOOON!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
QuickHackKitBeta İle Sertifika Sorununa SOOOON!!!

Arkadaşlar umarım bu işinizi görecek S60 91-92-93 InstallServer ve CaspOFF Driverler programın içinde entegrelidir. Telefonunuza uygun olanı işaretleyip yükleyeceksiniz Tek programla hack sistemi oluyor yalnız deneyen arkadaşlardan ricam konuya cevap yazsınlar ki programı analiz edelim.

NOT: Kurulum yaparken Binpda Security Manager'i ve telefonunuza uygun olan InstallServer'i işaretleyip kuracaksınız:oke:

Program Kullanımı:
Seçenek - Turn Plat Security OFF -> Sistem klasörlerine erişimi açar
Seçenek - Turn Plat Security ON - > Sistem klasörlerine erişimi kapatır
Seçenek - Install root certificate -> RootSiGN ile signed yapılmış bütün programları yüklemenizi sağlar
Seçenek - Uninstall SecMan -> Programı cihazınızdan kaldırır
Seçenek - Restore default -> Yaptığınız değişiklikleri ilk haline getirir

Lütfen bir teşekkür edip paylaşıma destek verin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: fenicks, bymen07, frkn_55 ve 20 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hemen deniyorum...Sonucu yazarım...

benhjk

benhjk

Üye
arkadaşım ben telefonuma hangisi uygun onu bilmiyorum yalnız... (n73me...)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu için teşekkürler dostum yalnız ben de olmadı...:(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

applause

Üye
E71 için installserver 9.1 ve e61 ile denedim. İkisindede çalışmadı ama eline sağlık.
Bu arada OPDA'dan aldığım sertifika 4 gün gecikmeyle biraz önce geldi ve süperrr.

Ellerine sağlık

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Şu telefonum sizin telefonlardan biri olsa şimdiye kadar çoktan çözüm bulmuştum ama telefonum 6120 classic ne yüklesem hackleniyor. Başka telefonlarla deneyemiyorum sadece 6120 var elimde:(

serhazel

Üye
arkadaşlar bilginize n95 v31,0,017 de olmuyor denedim

hozturkfb1907

Üye
teşekürler n79 a uyum saglıyormu

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bende Nokia 6120 Classic kullanıcısıyım... Sistemimi formatladım temizlik yaptım... Hack için paylaştığın programı yükledim... Dediklerini yerine getirdim... Memü > Uygulamalar > Klasörüm > SecMan Adında bir uygulama atıyor... SecMan iconuna tıkladığımda Welcome to the installation of uyarısını alıyorum ve sadece OK butonu var... OK diyorum... Yüklemek istediğim programı yüklüyorum fakat Sertifika Hatası uyarısını alıyorum... Paylaştığın program çalışmıyor yani...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Bende Nokia 6120 Classic kullanıcısıyım... Sistemimi formatladım temizlik yaptım... Hack için paylaştığın programı yükledim... Dediklerini yerine getirdim... Memü > Uygulamalar > Klasörüm > SecMan Adında bir uygulama atıyor... SecMan iconuna tıkladığımda Welcome to the installation of uyarısını alıyorum ve sadece OK butonu var... OK diyorum... Yüklemek istediğim programı yüklüyorum fakat Sertifika Hatası uyarısını alıyorum... Paylaştığın program çalışmıyor yani...

Bende aynı senin gibi format attım denedim oldu yalnız ben programdaki bütün sekmeleri işaretledim hatasız çalıştı aceba versiyondan kaynaklanabilirmi? Benim tel versiyonu: V03.83

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bende aynı senin gibi format attım denedim oldu yalnız ben programdaki bütün sekmeleri işaretledim hatasız çalıştı aceba versiyondan kaynaklanabilirmi? Benim tel versiyonu: V03.83

Ohooo sen versiyonları baya bi geriden takip ediyorsun anlaşılan... Anlaşıldı neden olmadığı versiyon probleminden kaynaklanıyor... Nokia 6120 Classic için son versiyon v6.01 ve benim sistemimde de v6.01 yüklü...

datasoft__63

Üye
ozaman n79 da hiç olmaz

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Ohooo sen versiyonları baya bi geriden takip ediyorsun anlaşılan... Anlaşıldı neden olmadığı versiyon probleminden kaynaklanıyor... Nokia 6120 Classic için son versiyon v6.01 ve benim sistemimde de v6.01 yüklü...

Ama neden versiyon yükseltmediğimi anlamışsındır versiyon yükseldikçe güvenlik artıyor telefona hiç bir özellik kazandırmıyor yani güvenlik derken hackleme veya program yüklerken sertifika istemesi gibi zaten yeni programlar çıkıyor ben telefonumu işletim sistemi gibi kullanıyorum işime yarayan programı ananda net ten buluyor ve kuruyorum o kadar.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
saol bea çalıştı valla ellerine sağlık

ayman

Üye
hocam çok süpersin.ELLERİNE SAĞLIK.EMEĞİNE SAĞLIK...

Consul9

Consul9

Üye
YA BU WERSİYON güncellemek ne işe yarıor??

Üst Alt