Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Quick remote ile uydu cihaz kontrolü nasıl yapılır.
Sponsorlu Bağlantılar
furkanqooldaq
Üye
Konu Sahibi
Quick remote ile uydu cihaz kontrolü nasıl yapılır.
Telefonum Lg G Pro Lite
Quick remote programıyla Tv yi kontrol edebiliyorum... Ama uyduya ayarlayamiyorum.. Uydu kumandasi olarak kullanabilmenin bir yolu yok mu acaba..
Yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum..
El~PisToLeRo
Üye
Set ustu kutusu adli bi menu var ordan markayi bulabilirsen sec ve eslestir eger bulamazsan evrensel uzaktan kumandaya tiklayip elinde varsa kumandanin tuslarini tek tek tanitip sonra rahatca kullanabilirsin
furkanqooldaq
Üye
Konu Sahibi
O menülerin hiç biri bende yok.. Bende bulunan menüler TV , DVD , BLU-RAY olmak üzere 3 tane. (Cihaz yazılımı da yeni)
El~PisToLeRo
Üye
G Pro Lite a eklenmemis demekki G2 ve G3 de uygulama cok daha kapsamli ses cihazindan projektore kadar destekli
umut2
Üye
Eğer sorununu daha halletmediysen bu linktekini yükle g2 nin uygulaması.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hasan3472ty
Üye
G pro lite mtk işlemci . Normal g pro müthiş cihaz .
Ve sen sadece dlna wifi smart remote ile akıllı tv leri kontrol edebilirsin. IR remote kızıl ötesi . Sadece yeni nesil amiral gemilerde var. Ornegin samsung s4 S5 note 3 ve 4
furkanqooldaq
Üye
Konu Sahibi
chita_man Benim cihazımda Quick remote var ve kızılötesi ile çalışıyor .. Tv'lerde sorunsuz çalışıyo ama uydu cihazlarını kontrol etmek istiyorum...Bu devirde yerel kanal izleyen kalmamıştr heralde..Her evde uydu var. umut2 Attığın link için saol.. Bunu yüklemesi de bi mesele ya. Uğraşıcam..