Quaresmaya laf edenlere..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Quaresmaya laf edenlere..

bu videoyu izledikten sonrada bakalım ne diyebilceksiniz

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve haltie

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kim niye laf ediyor ? Konuyu anlamadım.

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
çamur atanlar oluyoda arada

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
video ile olucak iş değil kimsede daha laf etmedi herkez bekliyor lig başlasın nasıl oynıcak o zaman karar veriririz

Revengeful

Emekli Yönetici
lig başlasın...

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece yeteneğini gösterdim;)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
delgadoda ricardinho da yetenekliydi uyum sağlamak mesele ayrıca q7 nin birde hızlı yaşam sorunu var Colin kazımı bu sebepten eleştiri bayagı bir almıştı bu konuda bire bir benziyorlar birbirlerine uyum sağlayıp takımı için çalıştıktan sonra kimse laf edemez zaten bu oyuncuya

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Q7 nin hızlı yaşamı filan yok araştırdı beşiktaşlı yöneticiler adamın gece hayatı filan yok

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
yok yok var gece hayatı geçen yemek yediydi ünlü bi restoranda :ehe tebrik ediyorum güzel video :oke:adam oynuyor bırakın sadece laf etsinler yanlışlarını anlayınca yüzleri kızarcak ama çok geç olacak...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Kardeşim adam oynasın bizimde yüzümüz kızarsın oynamadıgı zaman yöneticilerin başka yerleri kızarmasın diye eleştiri yapıyor herkez babamızın oğlu değil bu adam

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Kardeşim adam oynasın bizimde yüzümüz kızarsın oynamadıgı zaman yöneticilerin başka yerleri kızarmasın diye eleştiri yapıyor herkez babamızın oğlu değil bu adam
hayır bi dakika neden üzerine alındın ki :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Q7 yi eleştirenler kendi Güiza' larına baksınlar, hatırlasinlar :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hayır bi dakika neden üzerine alındın ki :hmmm

hayır alınma yok kardeşim ben taraflı yorum yapmam erken diyorum daha oynamadan oyuncuları kral yapıyoruz çok örneği var bunun lincon yada guiza yada diğerleri gibi

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
biz kral yapmadık işte ben sadece böyle bitmiş filan diyenlere cevap olarak koydum.büyük konusmayada gerek yok zaten çok saçma olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt