Quaresmada son durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Quaresmada son durum
Futbol Federasyonu'nun aldığı kararla yabancı oyuncu sınırlaması konusunda bir nebze rahatlayan Beşiktaş yönetimi, Quaresma'nın transferi için girişimlerini sürdürüyor.

Beşiktaş Quaresma’nın transferi için görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Komite Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu son iki aydır transfer görüşmelerinde bulundukları Ricardo Quaresma transferini sonuçlandırmak için hafta sonu İspanya'ya gitmişlerdi.

İki yönetici Portekizli oyucunun menajeri ile yaptıkları temaslar sonucu Quaresma ile yüz yüze görüşme kararı almıştı. Dün Madrid'de Quaresma ile görüşen siyah-beyazlı yöneticiler, Portekizli oyuncunun Türkiye'de futbol hayatına devam edip etmeme konusundaki çekincelerini ortadan kaldırmaya çalıştı.
Haberin devamı ↓reklam

Ancak Quaresma'yla yapılan ilk görüşmede Portekizli oyuncu maddi konularda sıkıntı yaşamamasına rağmen, futbol hayatına İtalya, İngiltere veya İspanya'da devam etme isteği sebebiyle transfer noktalanamadı.

Yöneticiler yeniden Quaresma ile bir araya geldiler Portekizli oyuncuyla son bir kez daha görüştüler. Bu arada Beşiktaş yönetim kurulu bugün saat 16:00'da Başkan Yıldırım Demirören yönetiminde toplanarak durum değerlendirrmesi yapacak.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Transfer olumsuz sonuçlandı arkadaşlar beşiktaş camiasına hayırlı olsun gelsede olurdu ama o kadar para verilmesine karşıydım iyi oldu biraz da o kadar yetenekli bir futbolcuyu görmekte isterdik ama öne sunduğu şartlar kabul edilir gibi değilmiş sanırım tekrardan hayırlı olsun.

aLone

aLone

Üye
hayırlı olsun ne diyelim... gelse güzel olurdu

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Dün gece,Ntv nin spikeri saat 01-02 gibi açıklanacak dedi.Ben de yatmadım izleyeyim dedim.
Ama yine haber yok:off:
Ulan bu quaresma bize gelsin sırf onun için İstanbul'a gidip maç esnasında sahaya inecem:off:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
güzel olurduda çok para gidecekti ve oynayıp oynayamacağı mechul

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Dün gece,Ntv nin spikeri saat 01-02 gibi açıklanacak dedi.Ben de yatmadım izleyeyim dedim.
Ama yine haber yok:off:
Ulan bu quaresma bize gelsin sırf onun için İstanbul'a gidip maç esnasında sahaya inecem:off:

gelmemesi kesin gibi anıl :s

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Eh yani artık bir zahmet kesinleşsin:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe bir zahmet bizm başkanda bunun yüzünden madritteydi gitmişken higuani alsın beri o adam müthiş :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
cacık oldu bunun işide artık gelemedi gittti:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
adamda haklı zaten üst sınıf bir avrupa oyuncusu istediği her takımda oynar c.ronaldoyu yedek bırakan bir adam

aLone

aLone

Üye
daha mantıklı transferler yapsak

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
inşallah mustafa denizlide gitti :s

Progressivity

Progressivity

Üye
delgado geri gelsin bari ya

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
delgado oynar bu yıl umarım sakatlığı tam anlamyla geçmiştir

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:d:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe queresma gelmeyince umudumuz delgado :D

şaka bir yana delgado iyileşsin çok iyi bir oyuncu :oke:

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen birader delgado çok iyi bi futbolcu umarım iyileşir biran önce

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bu taraftar hiç bir zaman yıldız delisi olmadı geçen alen çarşı adına açıklama yaptı alt yapıya önem verilsin diye illa şampiyon olmamızada gerek yok dedi bende aynı düşüncedeyim beşiktaş duruşu olan bir klüp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt