Quaresma Beşiktaş'tan ayrılamıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Quaresma Beşiktaş'tan ayrılamıyor!


Ricardo Quaresma'nın Portekiz Ligi takımlarından Porto ile anlaşttığı iddiası gündeme flaş bir şekilde düştü. NTVSpor'un Quaresma'nın Porto ile anlaşmaya vardığını duyurmasını ardından gözler bir anda Portekizli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ve Beşiktaş'a çevrildi.
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada Quaresma ile ilgili kulübe ulaşan bir teklifin olmadğını ve hiçbir kulüp ile görüşmediklerini ifade etti. Çebi'nin ardından menajer Ahmet Bulut da Quaresma'nın Porto'ya transfer olmadığını ve çıkan haberlerin gerçeğini yansıtmadığını dile getirdi.
Çıkan transfer haberleri hakkında Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde adlı programa açıklamada bulunan Quaresma da Porto'ya transferi yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını "hayır, hayır" şeklinde ifade kullanarak yalanladı.
Portekizli futbolcu hakkında çıkan haberlerden hiçbir şekilde haberi olmadığını belirterek, tek düşüncesinin Beşiktaş'ta forma giymek olduğunu ve yeniden siyah-beyazlı formayı sırtına geçirebilmeyi umut ettiğini söyledi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt