uribaju
Üye
arkadaşlar ben anlamadım şimdi n8e klavye veya mause bağlayıpmı oynanıyor yoksa pc bağlantısı ilemi
Rica ederim kardeş belki dokunmatiğide çıkar ileridegenelde oyunları işyerinde oynuyorum.Dokunmatik desteği olmadığı için yanımda klavyede götürmem zor.
ama herşeyden önce tabiki emeğe saygı kardeşim teşekkürler
Bilgilendirmeler için saolasın kardeş.virtual programını indirerek hiçbirşeye gerek kalmadan ekran klavyesiyle oynayabilirsin ama gerçek klavye ile daha iyi oynandığı aşikar
virtual programı ? merak ettim link var mı hiç görmedim daha öncevirtual programını indirerek hiçbirşeye gerek kalmadan ekran klavyesiyle oynayabilirsin ama gerçek klavye ile daha iyi oynandığı aşikar
virtual programı ? merak ettim link var mı hiç görmedim daha önce
teşekkürler
Çok teşekkürler yakın zamanda klavye alıp deneyeceğim malum laptop kullanıcısıyım
konuyla alakasız ama real football 2011 hd çıkmış!!!!!
----------Eklendi @ 15:47:44 ---------- Yazıldı @ 15:47:28 ----------
oviye bakın!!!
----------Eklendi @ 15:52:18 ---------- Yazıldı @ 15:47:44 ----------
Konuyla alakasız ama real football 2011 hd çıkmış!!!! oviye bakın...
Teşekkürler
Oyunu ve virtual keyboardı kurdum oyun açılıyo ve oynanıyo, oyun çok akıcı ama virtualla rahat oynanmıyo, n8 telefonumun sürümü annadır. Oyunu paylaşan arkadaşa teşekürler...
aynısı bende de vardı.çözüm rardan çıkan dosyaları direk E sürücüsüne atmak.E de yeni bir quake3 klasörü oluşturup içine atdıysan çalışmaz kardeşimarkadaşlar ben yükledim oyunun simgesi geldi ancak açılmıyor oyun daha doğrusu hiç girmiyor oyuna tel. N8 yardmcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?