capadent Üye oyunu yüklediğini ve sorunsuz çalışıyor diyen arkadaş bize de nasıl yüklediğini ya da ******ini biliyorsan açıklar mısın.
oyunu yüklediğini ve sorunsuz çalışıyor diyen arkadaş bize de nasıl yüklediğini ya da ******ini biliyorsan açıklar mısın.
capadent Üye salih harika bir oyun diye yazmışsın da oyunu yüklemeyi ve açmayı nasıl becerdin bir anlatablir misin.
salih harika bir oyun diye yazmışsın da oyunu yüklemeyi ve açmayı nasıl becerdin bir anlatablir misin.
capadent Üye şuraya harika paylaşım teşekkür falan yazan arkadaşlar acaba oyunu çalıştırmayı becerebildiler mi.eğer öyleyse biriniz nasıl yaptığını anlatırsa makbule geçer.yoksa yalandan çalıştı falan mı diyorsunuz anladığım kadarıyla.
şuraya harika paylaşım teşekkür falan yazan arkadaşlar acaba oyunu çalıştırmayı becerebildiler mi.eğer öyleyse biriniz nasıl yaptığını anlatırsa makbule geçer.yoksa yalandan çalıştı falan mı diyorsunuz anladığım kadarıyla.
Anqer-X Üye maxicep.e yakısmıyor boyle seyler bence boyle DEV ..bı cepsıtesıne nasıl oluyorda bı programın serıalını vermeden oyunu verıyıyo oyunu oynayamadıktan sonsa paylasımında bence bı anlamı kalmaz heralde dımı arkadaslar...!!!!!!!!
maxicep.e yakısmıyor boyle seyler bence boyle DEV ..bı cepsıtesıne nasıl oluyorda bı programın serıalını vermeden oyunu verıyıyo oyunu oynayamadıktan sonsa paylasımında bence bı anlamı kalmaz heralde dımı arkadaslar...!!!!!!!!
misteryomas Üye deneyin arkadaşlar; ****** : 9678 kaynak: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
wildtiger223 Üye yüklendıkten sonra ıkı uygulama gelıo bırı quake4 yazıo dıgerı password oyuna password almadan sokmuo ama password dosyasına gırdıgımde bazı ulke ısımlerı var password falan yok ?
yüklendıkten sonra ıkı uygulama gelıo bırı quake4 yazıo dıgerı password oyuna password almadan sokmuo ama password dosyasına gırdıgımde bazı ulke ısımlerı var password falan yok ?
hayabusa77 Üye işte buldum ama alıntıdır KURULUM: 1. Tarihi 06.09.09 yapıyoruz; 2. Oyunu telefona kuruyoruz.; 3. Telefonu restart ediyoruz; 4. kayıt koduna 5561 yazıyoruz; 5. OYNUYORUZZZ!!!. ****** de sorun olursa 9678 i kullanabilirsiniz. Fakat açıp kapamanız gerek..
işte buldum ama alıntıdır KURULUM: 1. Tarihi 06.09.09 yapıyoruz; 2. Oyunu telefona kuruyoruz.; 3. Telefonu restart ediyoruz; 4. kayıt koduna 5561 yazıyoruz; 5. OYNUYORUZZZ!!!. ****** de sorun olursa 9678 i kullanabilirsiniz. Fakat açıp kapamanız gerek..
Anqer-X Üye hayabusa77 ...kardes buldugun serıallerde gecerlı degıl sen denedınmı ben denedım ...saygılar
hayabusa77 Üye valla ben oynuyom bi yerde yanlışlık yapmış olmayasın tekrar dene yükledikten sonra re at ondan sonra oyunu aç ve ******leri yaz --------------- Ekleme --------------- valla ben oynuyom bi yerde yanlışlık yapmış olmayasın tekrar dene yükledikten sonra res at ondan sonra oyunu aç ve ******leri yaz --------------- Ekleme --------------- valla ben oynuyom bi yerde yanlışlık yapmış olmayasın tekrar dene yükledikten sonra res at ondan sonra oyunu aç ve ******leri yaz
valla ben oynuyom bi yerde yanlışlık yapmış olmayasın tekrar dene yükledikten sonra re at ondan sonra oyunu aç ve ******leri yaz --------------- Ekleme --------------- valla ben oynuyom bi yerde yanlışlık yapmış olmayasın tekrar dene yükledikten sonra res at ondan sonra oyunu aç ve ******leri yaz --------------- Ekleme --------------- valla ben oynuyom bi yerde yanlışlık yapmış olmayasın tekrar dene yükledikten sonra res at ondan sonra oyunu aç ve ******leri yaz
haloven Üye arkadaşlar verdiğiniz ******ler olmuyor.. bu nasıl bi oyundur.. oynayan arkadaşlar nasıl oynuyor ve cevap yazıyor...
arkadaşlar verdiğiniz ******ler olmuyor.. bu nasıl bi oyundur.. oynayan arkadaşlar nasıl oynuyor ve cevap yazıyor...
hayabusa77 Üye ya suan ben oynuyorum tlfon düzelincde ekran görüntüsü vericem tarih kesibn geri alın almazsanız olmaz!!!!!!!
ya suan ben oynuyorum tlfon düzelincde ekran görüntüsü vericem tarih kesibn geri alın almazsanız olmaz!!!!!!!