Quake 2 suda attiiği bölümü geçmek için çözüm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
Quake 2 suda attiiği bölümü geçmek için çözüm!
Evet arkkadaşlar o bildiğiniz suda attığı bölümü geçmenin yolunu buldum ama anlatması biraz uzun sürücek bilmek isteyenler varsa buraya yazsın anlatayım.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
nasıl geçtiğini söylermisin kardeşim

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
Video yaptım pc ye geçince atıcam.

- - - Eklendi - - -

Neyse şimdi anlatiyim kardeş bak şimdi ses açma tuşuna basarken ileri gitme tuşuna basınca yukarı bakıyo. O bölümde bi kutu var, tam su seviyesinde. U kutunun üstüne çıkıcaksın, sonra yaklaşık 45 derece yukar bak. Sonra suda hiç durmadan ilerle, suyun içine giriyo ama kafasını suyun içine sokmadığı için oyundan atmıyo. Ama bunu yapmadan önce zıplama tuşunu ayarlamalısın. Oyundayken esc yap (kamera tuşuna tam bas) sonra options a gel sonra controls de sonra da aşağılarda "up/jump yazıyo oraya gel sonra enter a bas sonra ses kısma tuşuna bas artık ses kısma tuşuna bastığında karakter zıpliycak işte suda yukarı doğru bakarken kutuların yanına gidip zıpla kutuların üstüne böylece çıkabilirsin. (Benim telefonum 5800 senin telefonun ne onu bilmiyorum.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
benim telde 5800 videoyu attığın zaman tam olarak nasıl yaptığına bakmak lazım yazılardan pek bişey anlamadım

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
Beyler oyunu bitirmek üzereydim ama outer courts bölümünü geçemiyorum çünkü tamamen suyun altına girmek gerekiyor ooof of çok az kalmıştı :(

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
bende quake1 var 2 ide yükledim ama açılmadı

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
Suda atmaması için oyuna girin videoya girin software var onu open gl yapın sonra aşağıda apply var onu seçin oyun biraz kasıcak ama suda atmamasını sağlamanın tek yolu bu. Sudaki işiniz bittikten sonra tekrar software yapın benden bu kadar oyunun bitmesine az kaldı upper place dayım

beatboxqwe

Üye
    Konu Sahibi
Ve oyun bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt