Bilgisayarda oynadığımız Quake 2 adlı oyunun aynısının cep telefonuna aktarılmış, port edilmiş hali.uzatmadan kurulumu anlatıyorum.alttaki 2 linkten dosyaları indirin.sonra bilgisayarda dosyaları birleştirin(ikisini maus ile seçerek buraya çıkart yapın).içerisinden çıkan Quake 2 klasörünü hafıza kartınıza atın.klasör dışında çıkacak olan 2 dosyayı da telefonunuza atıp kurun.ve oyun kurulmuş oldu ! bu kadar basit.oyunun simgesi uygulamalar klasöründe oluşacaktır.tıklayıp oynayın !N73 Ram inin buna yeteceğini pek zannetmiyorum.Not düşmen gerekirdi.Sağol yinede..
Ben başlığı kasdetmiştim arkadaşım:SBilgisayarda oynadığımız Quake 2 adlı oyunun aynısının cep telefonuna aktarılmış, port edilmiş hali.uzatmadan kurulumu anlatıyorum.alttaki 2 linkten dosyaları indirin.sonra bilgisayarda dosyaları birleştirin(ikisini maus ile seçerek buraya çıkart yapın).içerisinden çıkan Quake 2 klasörünü hafıza kartınıza atın.klasör dışında çıkacak olan 2 dosyayı da telefonunuza atıp kurun.ve oyun kurulmuş oldu ! bu kadar basit.oyunun simgesi uygulamalar klasöründe oluşacaktır.tıklayıp oynayın !
oyun tüm OS 9.1 telefonlarla uyumlu.fakat her OS 9.1 telefonun rami,oyunu açmaya yetmiyor.ben kendi N95'imde denedim.çalışıyor.ama bazen loading ekranlarında ram yetmemezliği sonucu oyundan atabiliyor.
arkadaşım başlıkta N73 yazıyor mu ???Ben başlığı kasdetmiştim arkadaşım:S
açılması lazım.telefonu kapatıp açıp bir de öyle girmeyi deneyin.kardeşim bn yükledim kurdum telfona N95 8gb uygulamalarda çıktı tıkladım açılır gibi oldu ama açılmadı bu versiondan dolayı olabilirmi? not:v.31.0.015 yardımm!!!!
N96 yeni bir telefon gibi gözükse de 3D Hızlandırıcısı yok.çalışmayabilir.denemek lazım.n96 ta çalışırmı
oyun süperde tuşları anlamadm![]()

