Quake 2 bilgisayar oyunun aynısı N79-N82-N95-N95 8GB ve 5320 XM'da ! ( No Rapid )

Sponsorlu Bağlantılar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
teşekürler

TheGreatEye

TheGreatEye

Üye
6730 a yükledim sorunsuzca çalışıyor teşekkürler.

Aziz™

Üye
eline sağlık Hüseyin..:)

uribaju

uribaju

Üye
N73 Ram inin buna yeteceğini pek zannetmiyorum.Not düşmen gerekirdi.Sağol yinede..

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
N73 Ram inin buna yeteceğini pek zannetmiyorum.Not düşmen gerekirdi.Sağol yinede..
Bilgisayarda oynadığımız Quake 2 adlı oyunun aynısının cep telefonuna aktarılmış, port edilmiş hali.uzatmadan kurulumu anlatıyorum.alttaki 2 linkten dosyaları indirin.sonra bilgisayarda dosyaları birleştirin(ikisini maus ile seçerek buraya çıkart yapın).içerisinden çıkan Quake 2 klasörünü hafıza kartınıza atın.klasör dışında çıkacak olan 2 dosyayı da telefonunuza atıp kurun.ve oyun kurulmuş oldu ! bu kadar basit.oyunun simgesi uygulamalar klasöründe oluşacaktır.tıklayıp oynayın !
oyun tüm OS 9.1 telefonlarla uyumlu.fakat her OS 9.1 telefonun rami,oyunu açmaya yetmiyor.ben kendi N95'imde denedim.çalışıyor.ama bazen loading ekranlarında ram yetmemezliği sonucu oyundan atabiliyor.

uribaju

uribaju

Üye
Bilgisayarda oynadığımız Quake 2 adlı oyunun aynısının cep telefonuna aktarılmış, port edilmiş hali.uzatmadan kurulumu anlatıyorum.alttaki 2 linkten dosyaları indirin.sonra bilgisayarda dosyaları birleştirin(ikisini maus ile seçerek buraya çıkart yapın).içerisinden çıkan Quake 2 klasörünü hafıza kartınıza atın.klasör dışında çıkacak olan 2 dosyayı da telefonunuza atıp kurun.ve oyun kurulmuş oldu ! bu kadar basit.oyunun simgesi uygulamalar klasöründe oluşacaktır.tıklayıp oynayın !
oyun tüm OS 9.1 telefonlarla uyumlu.fakat her OS 9.1 telefonun rami,oyunu açmaya yetmiyor.ben kendi N95'imde denedim.çalışıyor.ama bazen loading ekranlarında ram yetmemezliği sonucu oyundan atabiliyor.
Ben başlığı kasdetmiştim arkadaşım:S

cograf

cograf

Üye
Teşekkürler...

mai02

mai02

Üye
saol allah razı olsun kardeşim çok güzel olmuş ellerine ve emeğine sağlık

handsfree123

handsfree123

Üye
kardeşim bn yükledim kurdum telfona N95 8gb uygulamalarda çıktı tıkladım açılır gibi oldu ama açılmadı bu versiondan dolayı olabilirmi? not:v.31.0.015 yardımm!!!!

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bn yükledim kurdum telfona N95 8gb uygulamalarda çıktı tıkladım açılır gibi oldu ama açılmadı bu versiondan dolayı olabilirmi? not:v.31.0.015 yardımm!!!!
açılması lazım.telefonu kapatıp açıp bir de öyle girmeyi deneyin.
eğer gene açılmıyorsa bütün programları kurduğunuzdan emin olun.
versiyondan kaynaklanacağını zannetmiyorum benim telefonumda v31.

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Saol emeğin için tşk

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
n96 ta çalışırmı

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Konu Canlandırıldı..

eragon1599

Üye
n95 8gb yükledim sorunsuz kasmadan oynuyom valla çok saol bide openGl destegi olması daha güzel :D

007RaMbO

007RaMbO

Üye
oyun süperde tuşları anlamadm :)

eukanuba

Üye
teşekkürler ......

cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler :oke:

Üst Alt