Quake 2 bilgisayar oyunun aynısı N79-N82-N95-N95 8GB ve 5320 XM'da ! ( No Rapid )

rapman

Üye
    Konu Sahibi
konu canlandırıldı..

sek00

Üye
kardes part 2 den indirmiom saniye bitio click here ye basıom hatalı sayfa dio npcam bn baska sıteye koysan

rapman

Üye
    Konu Sahibi
hatalı link en kısa zamanda düzeltilecektir..

Adilx05

Üye
360 MB Telefon Oyunu S:

bybilal

Üye
kardeş şu linkleri bi yenileyi ver ya:S

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Kırık olan link düzeltilmiştir. İyi eğlenceler

sek00

Üye
sağ olasn kardeş yeniledğn için ama rapide kysana şunları 15 dk bekliosn ama yinede dha hzlı inio xD yinede tşkkr

iyi hasta bu oyun ne zaman download olacak indiriyoz inmeside bi bela

oyunu kurdum da telefona ileri geri tuşlarını nasıl atayacaz buna bilgisayar konsolu çıktı karşıma yuh yani

--------------- Ekleme ---------------

sende s.60 var dır onu yüklemene gerek yok yükleyipte güncelleme hatası veren dosyayı

rapman

Üye
    Konu Sahibi
bazı arkadaşlarımızın rapidi istemeyişi nedeniyle linkleri rapidden kaldırıp zshare'a yükledim.ayrıca rapid bir aralar 2 dk bekle gibi hataları çok veriyordu, kimse indiremiyordu.
oyunda ayar yapmak için optionstan confg olması lazım.oraya girip ayarları yapabilirsiniz

1_9_0_5

Üye
n95 te ram kasıyorsa, n73'te imkansız, yine de sağol

rapman

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyunlar

teşekkürler oynuyorum çok zevkli ama quake 3 ü kaldıramıyor n79 tel benim hızlandırma için bir önerin varsa şimdiden sağol

rapman

Üye
    Konu Sahibi
N79 maalesef kaldıramıyor quake 3'ü.sistem yetersiz kalıyor.yapabileceğimiz bir çözüm yok maalesef..iyi oyunlar

clubbeer

Üye
valla indirmek üzereyim N79 da da rahat çalışır umarım tam da bu tur bi oyun arıyordum... umarım aradığım gibi bişidir.. emegine sağlık

rapman

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim çalışınca yaz