Quake 2 bilgisayar oyunun aynısı N79-N82-N95-N95 8GB ve 5320 XM'da ! ( No Rapid )

bu nerden zıplıyo bilen varmı
takıldım kaldım bi yerde zıplamam lazım olmuyo bütün tuşlara bastım sonuç yok

rapman

Üye
    Konu Sahibi
bu nerden zıplıyo bilen varmı
takıldım kaldım bi yerde zıplamam lazım olmuyo bütün tuşlara bastım sonuç yok
oyunun menüsünden options'a gir.controls'a tıkla ve ordan jump tuşunu ayarla ( ben fotoğraf çekme tuşunu zıplama tuşu olarak ayarladım )

tesekkurler kardes guzl paylasım n serısı telefon almam lazım boyle oyunlar ıcın

e61 de calışırmı bir söylerseniz güzel olur

cr55

Üye
arm 11600 mhz değilki arkadaşım oyun oynamak isteyen ipohoneden zevek alır Nokia oyunda bittiğini ispatladı

targetx

Üye
oyun oynamam ama emeğe karşı helal olsun

natrimo

Üye
ya arkadas ne dıye sıkayet edersınız rapıdden anlamıyorum.rapıdden 100 kusur kb ıle ındırırken sızın sayenızde baska sıteden suan 12 kb ıle ındırıyorum.sabaha kadar anca bıter.dunya rapıd kullanıyor sız sacma sapan sıtelerı ıstıyorsunuz

sadoko1

Üye
komutanım teşekkürler güzel bi paylaşım

rapman

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim iyi oyunlar

Alpmer07

Üye
Teşekkürler paylaşım güzel zaten bu türde bilgisayarla eş değer oyunlar sınırları her zaman zorlamıştır.Bilgisayarda oynadığınız bir oyunun aynısını telefonda oynamak çok ayrı bir zevk,N95 8gb kullanıcıları bunu çok iyi bilir çünkü telefon resmen sizi hazır lokmaya sürüklüyor sadece oyun için değil tüm kaynaklardan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyor.Eğer bir kaç hususa dikkat ederseniz gerisi geliyor zaten.Güncelleme,taratma,şifreleme,yazılım,kullanım alanı ne kadar çok genişletilirse o kadar iyi sonuç alınıyor.

natrimo

Üye
n95 var bende ama oyunu kaldırmadı.loadıngten sonra atıyor oyundan.sanırım 8gb lıklar kadar ramı guclu gelmedı :S

rapman

Üye
    Konu Sahibi
evet

--------------- Ekleme ---------------

n95 var bende ama oyunu kaldırmadı.loadıngten sonra atıyor oyundan.sanırım 8gb lıklar kadar ramı guclu gelmedı :S
telefonu kapat aç.bütün gereken programları kur.pipsin de 1.5.2 sini kur.bu sefer açılacaktır ( fakat bir süre sonra maalesef atıyor gene düz N95'te )

loddin

Üye
komutan mükemmel birşey gibi duruto ama partlardan crac hatası alayom. inş yükleyince kullanırız. eline sağlık

jeki01

Üye
selam.
güzel paylaşım.

loddin

Üye
RAPMAN QUAKE 3 OYUNUNU WERMİŞSİN FORMA. QUAKE İKİDEN FARKI NEDİR?