LeqendKiLLer
Üye
Katılıyorum .İndirmicem ama Burda emek var ...Teşekkürler Eline sağlık...
oyunun menüsünden options'a gir.controls'a tıkla ve ordan jump tuşunu ayarla ( ben fotoğraf çekme tuşunu zıplama tuşu olarak ayarladım )bu nerden zıplıyo bilen varmı
takıldım kaldım bi yerde zıplamam lazım olmuyo bütün tuşlara bastım sonuç yok
rica ederim kardeştesekkurler kardes guzl paylasım n serısı telefon almam lazım boyle oyunlar ıcın
E61'de çalışmaz.e61 de calışırmı bir söylerseniz güzel olur
evetTeşekkürler paylaşım güzel zaten bu türde bilgisayarla eş değer oyunlar sınırları her zaman zorlamıştır.Bilgisayarda oynadığınız bir oyunun aynısını telefonda oynamak çok ayrı bir zevk,N95 8gb kullanıcıları bunu çok iyi bilir çünkü telefon resmen sizi hazır lokmaya sürüklüyor sadece oyun için değil tüm kaynaklardan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyor.Eğer bir kaç hususa dikkat ederseniz gerisi geliyor zaten.Güncelleme,taratma,şifreleme,yazılım,kullanım alanı ne kadar çok genişletilirse o kadar iyi sonuç alınıyor.
telefonu kapat aç.bütün gereken programları kur.pipsin de 1.5.2 sini kur.bu sefer açılacaktır ( fakat bir süre sonra maalesef atıyor gene düz N95'te )n95 var bende ama oyunu kaldırmadı.loadıngten sonra atıyor oyundan.sanırım 8gb lıklar kadar ramı guclu gelmedı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?