Quake 2 bilgisayar oyunun aynısı N79-N82-N95-N95 8GB ve 5320 XM'da ! ( No Rapid )

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Quake 2 bilgisayar oyunun aynısı N79-N82-N95-N95 8GB ve 5320 XM'da ! ( No Rapid )

Bilgisayarda oynadığımız Quake 2 adlı oyunun aynısının cep telefonuna aktarılmış, port edilmiş hali.uzatmadan kurulumu anlatıyorum.alttaki 2 linkten dosyaları indirin.sonra bilgisayarda dosyaları birleştirin(ikisini maus ile seçerek buraya çıkart yapın).içerisinden çıkan Quake 2 klasörünü hafıza kartınıza atın.klasör dışında çıkacak olan 2 dosyayı da telefonunuza atıp kurun.ve oyun kurulmuş oldu ! bu kadar basit.oyunun simgesi uygulamalar klasöründe oluşacaktır.tıklayıp oynayın !
oyun tüm OS 9.1 telefonlarla uyumlu.fakat her OS 9.1 telefonun rami,oyunu açmaya yetmiyor.ben kendi N95'imde denedim.çalışıyor.ama bazen loading ekranlarında ram yetmemezliği sonucu oyundan atabiliyor.ayrıca N95 kullanıyorsanız oyuna başlamadan önce kapatıp açın ki ram yenilensin,oyundan atmasın.N95 8GB'da böyle bir şeye gerek yok ve N95 8GB'da hiçbir sorun çıkmaz(loading ekranlarında vs)
oyunun rarlı hali 183 mb'dır,rardan çıkmış hali ise 360 mb'dır.grafikler ve oyun harika.ayrıca oyun;landscape,yani telefonu yan çeviripte oynanabiliyor. İyi eğlenceler
( Anlatım bana aittir bir teşekkür et butonuna basmanız yeterlidir )

( Linkler yenilenmiştir güvenle indirebilirsiniz )

Not : eğer oyunun seslerinin müzik çalarda çıkmasını istemiyorsanız,xplore programı aracılığı ile quake 2 klasörünü gizle yapın

PART 1

PART 2

oyunu oynayamayan,güncelleme hatası alan arkadaşlar için pips 1.5.2 beta linki :

Tepkiler: 5800xp, kral_yusuf25, d4rkston3 ve 110 diğerleri

anl_tr

Emekli Yönetici
Baya büyükmüş normalde oyunlarla aram iyi degil ama bu oyunu çok merak ettim işallah rapid linki ölmez.
4shareda da ekleseydin süper olurdu.

rapman

Üye
    Konu Sahibi
eğer linkler ölürse 4shared'e yüklerim

cap

Üye
teşekürler emegine sağlık arkadaşim

'Davut

Üye
İndirmicem ama Burda emek var ...Teşekkürler Eline sağlık...

Acaba n73'ün rami yeter mi? Emeğin içinde teşekkürler

merty24

Üye
rapid çok kasıyor 4shared veya media fire ye yüklersen çok iyi olur

saol

habbuj

Üye
çok güzel de kardeş bu oyun bilgisayar oyunu olmasın360 mb....

teşekkürler bende 6720 Classic var arm 11 600 mhz lik işlemciye sahip bi deneyelim olacak mı))

Emir

Üye
Öncelikler Ellerine Saglık n73 de açılmıyor yetersiz hafıza diyor ram düşük

pips güncelleme hatası verdi.oyun yüklendi çok seri bir şekilde açıldı biraz ilerledikten sonra oyun kendiliğinde kapandı.bu sorunu yaşayan başkalarıda var mı:? )))
600 mhz lik işlemci fazlamı geldi aceba ))))

Emeğine sağlık,kaliteli birşey olmalı...

N81 8gb telefona yüklerken hata veriyor güncelleme hatası yardım edermisiniz arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar Quake2 oyun güzele benziyor ama n81 8gb telefonumda güncelleme hatasına yardım edecek kimse yokmu

arkadaşlar Quake2 oyun güzele benziyor ama n81 8gb telefonumda güncelleme hatasına yardım edecek kimse yokmu

eukanuba

Üye
rapid indirmeme izin vermiyor ''You want to download the following file'' diyor.Ne yapmam lazım

tusubasa

Üye
Eyvalah güzbi çalısma gta da vardır sende hadi bakım bende de n95 var cok oynadım ama hiç oyundan atmadı sadece geç acılıyo saolasın

Kardeşim tema kulanıyosan ramı düşürür nserisi 3 kulan kendi teması cok hızlı gri renkte bide tel format at hiç birşey tel hafızasına yukleme ozaman iyi sonuçlar alırsın

eukanuba

Üye
Kardeşi lütfen şu rapid linklerin yanına bir alternatif link koy nefret geldi bu rapid den.

rapman

Üye
    Konu Sahibi
rapid indirmeme izin vermiyor ''You want to download the following file'' diyor.Ne yapmam lazım

''You want to download the following file'' dediği zaman ordaki mor yazıya tıkla.sonra yine free user'a tıkla ve tam 2 dakika bekle.tekrar mor yazıya tıkla ve tekrar free user'a tıkla.yükleme penceresi karşına gelecektir (böyle yapmasının sebebi galiba hatlarda yoğunluk var.o yüzden bekletiyor).yada gece vakti tıklarsın linke ve kolaylıkla indirirsin