qt yüklemeye çalıştım ovi göçtü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
qt yüklemeye çalıştım ovi göçtü
Arkadaşlar qt yüklemeye çalıştım N8 e fakat yüklenemedi, ayrıca ovi storede çalışmamaya başladı. Bi çözüm varmıdır arkadaşlar...

Not:Telfonuma, format, phoenix ile yazılım, yada onun gibi şeyler tavsiyede bulunmayınız. Sadece programla yada başka bir çözüm önerirseniz sevinirim...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Yüklediğin her şeyi sil :)

mucaht

Üye
aynı olay benim de başıma gelmişti fakat qt yüklediğim için mi ne için olduğunu anlayamadım. Telefona format atıp arkasından flash ladım anca düzeltebildim. =)

by_oguz

by_oguz

Üye
flash atmadan düzeltme gibi bir imkanın yok. ya flash atacaksın yada ovisuite kullanmayacaksın.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Flash atmak için ayrıntılı bir konu mevcut zaten, sorun çıkacağını sanmıyorum; bir şey olursa yine de bana özel mesaj atabilirsin :oke:

erkara_64

benim başıma böyle bir olay gelmedi şimdiye kadar hatta bir daha yükledim şimdi qt ovi yine açıldı..ben E sürücüsüne kuruyorum yanlız...

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
benim başıma böyle bir olay gelmedi şimdiye kadar hatta bir daha yükledim şimdi qt ovi yine açıldı..ben E sürücüsüne kuruyorum yanlız...

Bana Qt yüklerken nereye yükenmesi gerektiğini söyleyen bi seçenek cıkmıyor. Sen nerden indirdin dosyaları?

furkan5800

furkan5800

Üye
baq ilk olarak uygulama yöneticisinden ovi ile ilgili herşeyi sil client.. gibi tüm uzantıları sonra ovi by nokiadan yeniden indir kur bu kadar

erkara_64

linkteki bu dosyayı indir ve hepsini e sürücüsüne kur..sırasıyla
1-qt_4_7_0_opengl.sis
2-qtwebkit_2_1_sis
3-diğerlerini farketmez sırasıyla kur
teli kapat aç
toplamda 6 sis dosyası olacak...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
qt yklersen bole olur be dostm :D format flash dan baska cozm yok sanirm :D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
hocam yok olmuyor ya varmı başka yöntem

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ya arkadaşlar allah rızası için şu QT nin ne olduğunu adam akıllı eksiksiz uzun uzun anlatabilirmisiniz?
1) Nedir?
2) Ne işe yarar? N8'de yüklü olsa neolur olmasa ne olur?
3) Telefonu kutudan çıkardığımızda nokia tarafından yüklenmiş bir QT sürümü var ama siz daha yeni çıkan üst sürümü mü yüklüyorsunuz ?

Ekleme: Forumda kaç yerde ufak tefek bi şeyler yazılmış ama yeterince açıklayıcı değil wikipedia da var ama o da herkesin anlayabileceği bir dilde değil sanki yani bir yazılım arayüzü ama telefonda ne gibi artıları var tam olarak yazmıyor. LÜTFEN AYRINTILI VE AÇIKLAYICI BİR YAZI YAZIN ARKADAŞLAR BU KONUYU BENİM GİBİ MERAK EDEN ÇOK VAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt