qt yi tamamen silmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hardistortion

Üye
    Konu Sahibi
qt yi tamamen silmek
arkadaşlar n8 025.007 kullanıyorum qt yi tamamen silmek için ne yapmalıyım?Nokia pc suite ile yazılımı tekrar yükledim olmadı.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
qt yı sılmek mı? neden boyle bır caba ıcerısındesınız anlayamadım?

• Beğen
Tepkiler: n000k

hardistortion

Üye
    Konu Sahibi
çünkü 4.8.0 yükledim ve 4.7.3 e dönmek istiyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Format atin *#7370# yapin silinir.

bayram753

Üye
merhaba

hardistortion

Üye
    Konu Sahibi
3 kere *#7370# yaptım,2 kere pc suiteden yazılım yükledim qt hala 4.8.0 gözüküyor.Bugün sevise götürüp yazılımı yeniden yükletmeyi düşünüyorum.Düzelirse paylaşırım teşekkürler

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia bubbles içinde qt downgrade varmış ne kadar doğru bilmiyorum, resmi qt sürümünü yüklüyormuş yani sende ki 4.8 ise bubbles yüklerken kontrol ediyormuş ve downgrade ile 4.7'ye düşürüyormuş, hep muş diyorum çünkü öyle duydum şahsen denemedim çünkü bende 4.7 yüklü.

hakan_710

hakan_710

Üye
servise gitmenize gerek yok nokia software updater yardımıyla kendiniz kolaylıkla yapabilirsiniz ordan olmuyosa phoenix le flash at istersen yardımcı olabilirim. ayrıca sonradan qt yükleyen arkadaşlara bi sorum olacak. bn şu güne kadar biçok uygulama yükledm, hiç qt ile uğraşmadım ve isteyipte yükleyemediğim hiç bir program yok. sonradan qt yükleyenlern neden yüklediğini öğrenebilir miyim mümkünse?

realplayer2

realplayer2

Üye
bu soruyu bende sormustum daha once bi sorum daha var mesela neden hard format atiyo ki kullanicilar soft neyinize yetmiyo?

hardistortion

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün telefonu sevise götürdüm adama dedim ki qt versiyonunu düşürebilir misiniz?Adam normal versiyon anladı bizde versiyon düşmez dedi.Neyse başka bir adama yönlendirdi adama dedim bende qt 4.8.0 var adam dedi ki qt ne?ben dedim programların çalışması için gereken birşey falan sonra dedim flash mı atıyosunuz telefonlara adam tekrar baktı ve dediki FLASH NE?gülmemek için kendimi zor tuttum valla neyse dedim şunu baştan yükleyin.2 saatlik beklemeden sonra yeni doğmuş qt 4.7.3 lü annalı n8 ime kavuştum
Özet : serviste yazılımı baştan yüklettim qt 4.8.0 dan 4.7.3 e düştü herkese teşekkürler

distakjo

distakjo

Üye
[/COLOR]
bu soruyu bende sormustum daha once bi sorum daha var mesela neden hard format atiyo ki kullanicilar soft neyinize yetmiyo?

soft format telefonu fabrika ayarlarına çevirir. Hard format telefonu fabrika çıkışı yapar.(bütün uygulama-oyun, virüs ne varsa gider).

apof1s

Üye
mrb bnmde bi sorunum var c6-01 hard format attm qt 4.7(401) i yukldm ama programlr yıne yuklnmıyo 4.8 i yuklmye çlşnca güncelleme hatsı veryo ne ypmlymmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt