QT ve Phyton her telefona gerekli bisey mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
QT ve Phyton her telefona gerekli bisey mi?
cok yer kaplarmı birde ? Tesekkurler şımdiden.. Lınkde bırakirsanız sevinirim ikisininde.

candost38tr

candost38tr

Üye
bazı uygulamaların çalışabilmesi için gerekli iki uygulama.Qt hafıza kartına kurulabilir yükledikten sonra boyutu 16mb.gıbı oluyor.pyton ıse qt den daha onemlı uygulama dıyebılırım her telefonda olması gerek buda kendi hafızasına kurulur boyutu ise 3 yada 4 mb yer kaplar.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
pyton eskide kaldı ama pytonla yazılmış uygulamaları telefonda kullanmak için şart ama belle için yazılmış pyton uygulama sayısı gördüğüm kadarıyla bir elin parmakları kadar az ama benim gibi türkçe çeviciler için şart hack işlem araçları pytonla yazıldığı için vazgeçilmezim. qt ise nokianın yeni uygulama yazma yazılımıdır olmazsa olmaz şuan görülen uygulamaların % 80 i qt ile yazılmış ve daha yazılacaklar için.

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
çok tesekkurler. Kuruyorum phyton u hemen, qtyi gereksiz buldum biraz.

rapidline

Üye
bunlar program dili hocam yüklemekten zarar gelmez

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Qt gereksiz olurmu o çok daha önemli python sadece prolarla ilgili böyle çeviri meviri falan öyle şeyle işin yoksa python gereksiz ama çoğu oyun qt sayesinde çalışıyor daha doğrusu çalışmasını güçlendiriyor

asigsasi

asigsasi

Üye
çoğu uygulama qt ile yazılıyor yüklediğin uygulamanın veya oyunun ya yüklenmez yada yüklense bile açılmaz

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
konuyu hortlatmışsınız ben cevabımı almıştım zaten :D teşekkurler yine de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt