QT uygulamalar hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
QT uygulamalar hakkinda
arkadaslar QT uygulmalarla sorunlarimiz vardi.bakin ben birseyin farkina vardim bilmem sizde ayni kanidamisiniz.
ben N8 belle turkce kullaniyorum QT Dukta4 dosya gonderme programini herkez bilir turkcede yuklenmiyor ama dun bir yerden indirdim anna ve belle uyarlanmis versiyonunu ve turkcede kurdum sorunsuz yuklendi ve calisiyor.zannedersem calismiyanlarda biraz bekleyip anna ve belle uyarlanmis versiyonlari cikacak ve calisacak derim.sizce olabilirmi biraz sabir derim cozum aramaya gerek yok.diyeceksiniz ingilizcede niye calisiyor onu bende anlamadim.

sado826

sado826

Üye
işin garip yani telefon dilini ingilizce yapılan uygulamalar bile yüklenmez oldu hayırdır inşallah kısa zamanda bir çözüm gelir

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tuzluca76

tuzluca76

Üye
Qt uygulamalar zatrn yükleniyor. Ama smart installer kullanan qt uygulamalar yüklenmiyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Qt uygulamalar zatrn yükleniyor. Ama smart installer kullanan qt uygulamalar yüklenmiyor.
ben cozdum valla QT uygulamanin icinden cikarttim smart installeri turkcede kuruyorum yanliz birkez bitane ingilizcede kuruyorum digerlarini turkcede kuruyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt