Öneri Qt Mobilty Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tat1994

Üye
    Konu Sahibi
Qt Mobilty Hatası
arkadaşlar qt bileşenli bazı oyun ve uygulamalar için bunun son sürümü 1.2 ve 1.3 indirmeme rağmen yüklemeye geçmeden güncelleştirme hatası alıyorum çözümüne yardım edermisiniz. ?Bu arada webkit 4.8 son sürümde yüklü. Telimde sadece qt mobilty de yüklemeye geçerken o hatayı alıyorum. :(

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Hafızayı sıfırlamayı deneyebilirsin, veri sil geri yükle diyerek.

tat1994

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim hard format atmıştım c6 01 ime telefon rahatlasın diye şimdide hack ledim ama gel gelelimki qt mobilty yüklenmiyor direk güncelleştirme hatası alıyorum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
edit: arkadaşa söylediklerim mantıksız gelmiş :zzz: , mantıklı açıklama yapan üyelere havale..

Son düzenleme:

bayon

Üye
mağaza uygulamasını yükleyince otomatik yükleniyor diye düşünüyorum

tat1994

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeşim dedikleriniz mantıksız hiç iç açıcı değil yardım istiyoruz şurda. ;) forumda deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
edit: arkadaşa söylediklerim mantıksız gelmiş :zzz: , mantıklı açıklama yapan üyelere havale..
evet Malesef. ;)

asigsasi

asigsasi

Üye
mağazadan installer gerektiren 5-6 uygulama indir örneğin talking uygulamaları qt leri güncelleyecektir

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tat1994
mhmtssk

mhmtssk

Üye
aynı sorun bende de var birtürlü yapamadım ppsspp yi kuracaktım

tat1994

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bende de var birtürlü yapamadım ppsspp yi kuracaktım
şuraya bak ya aradan kaç hafta gün geçiyor çıkıpta konuyla ilgilenecek çözüm kaynağı sunacak adam yok. !

mhmtssk

mhmtssk

Üye
bi çözümü vardır elbet ama yardım eden yokyanlış yerde mi arıyoruz acaba

• Beğen

tat1994

Üye
    Konu Sahibi
bi çözümü vardır elbet ama yardım eden yokyanlış yerde mi arıyoruz acaba
kesinlikle doğru yerde arıyoruz ama yardımcı olmaktan ziyade boş insan ordusunun gereksiz işe yaramayan muhabbetleri oluyor kardeşim. Tabi forumdaki adminlerin modların tuzları kuru android ios işletim sistemleri kullanıyorlar üyelere ezik muamelesi yapıyorlar parayı kolay kazanıyorlar ya hani seni beni düşünen yok babacım herkezin şekli güzel. ;)
kesinlikle doğru yerde arıyoruz ama yardımcı olmaktan ziyade boş insan ordusunun gereksiz işe yaramayan muhabbetleri oluyor kardeşim. Tabi forumdaki adminlerin modların tuzları kuru android ios işletim sistemleri kullanıyorlar üyelere ezik muamelesi yapıyorlar parayı kolay kazanıyorlar ya hani seni beni düşünen yok babacım herkezin şekli güzel. ;)
adaletini seveyim dünya .

• Beğen
Tepkiler: mhmtssk
mhmtssk

mhmtssk

Üye
haklısın..

• Beğen

bayon

Üye
Kimse size yardım etmek zorunda değil heleki kurduğunuz cümlelerden sonra yardım etme ye yeltenen bile olmaz.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve BRKTNL
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

Qt 4.8.0 ve Qt Mobility :oke:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Üslûba dikkat lütfen :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Burada bu şekilde konuşmanız hiç hoş değil umarım yaptığınız hatanın farkına varır başka yerlerde yapmazsınız.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt