Qt Kaldırma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Qt Kaldırma Sorunu
Arkadaşlar telefon hafızasına qt ve web kit falan yükledim lakin şimdi uygulama yöneticisinden kaldıramıyorüm kaldırma başarısız deyip duruyor

hikmet366

hikmet366

Üye
hard formad atmayı dene

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
atamıyorum güvenlik kodu istiyor onuda bilmiyorum tekrar öğrenmek için de hard format gerekiyor yani atamıyorum

Süleyman

Süleyman

Üye
Güvenlik kodunu bilmiyorsan kullandığın yazılımı bilgisayar aracılığıyla bir daha yükle.
3-4 defa hard format at. Güvenlik kodu istemez. :oke:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
saolasın

hikmet366

hikmet366

Üye
yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu birde power tuşuna basarak telefona hard format atılır bunu nokia yazısı gelene kadar basılı tutcaksın tuşları herşey.n silio sadece programlar qt da kalcak o senin yaptıgın eski ayarlara dönme formatı

- - - Eklendi - - -

telefon kapalıyken yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu birde power tuşuna basarak telefona hard format atılır bunu nokia yazısı gelene kadar basılı tutcaksın tuşları herşey.n silio sadece programlar qt da kalcak o senin yaptıgın eski ayarlara dönme formatı

Süleyman

Süleyman

Üye
yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu birde power tuşuna basarak telefona hard format atılır bunu nokia yazısı gelene kadar basılı tutcaksın tuşları herşey.n silio sadece programlar qt da kalcak o senin yaptıgın eski ayarlara dönme formatı

- - - Eklendi - - -

telefon kapalıyken yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu birde power tuşuna basarak telefona hard format atılır bunu nokia yazısı gelene kadar basılı tutcaksın tuşları herşey.n silio sadece programlar qt da kalcak o senin yaptıgın eski ayarlara dönme formatı
orjinal fw kullanıyorsa hard format attığında telefon açıldıktan sonrada güvenlik kodu ister.
Bu sadece orjina fw de değil. Çoğu fw dede böyledir. sadece birkaçında hard formattan sonra kod istemez.

hikmet366

hikmet366

Üye

orjinal fw kullanıyorsa hard format attığında telefon açıldıktan sonrada güvenlik kodu ister.
Bu sadece orjina fw de değil. Çoğu fw dede böyledir. sadece birkaçında hard formattan sonra kod istemez.

demek istedini anlayamadım bende hard formad atarken şifre istemioki

Süleyman

Süleyman

Üye

demek istedini anlayamadım bende hard formad atarken şifre istemioki
atarken istemiyor zaten attıktan sonra istiyor. Zaten sen CFW kullanıyorsun. onda istemez.
fakat ofw de hard format attıktan sonra şifre ister. bilmezsen telefonu açamazsın.

hikmet366

hikmet366

Üye
normal şifre 12345 dilmi

hikmet366

hikmet366

Üye

ya bak söylüyorum. hard format attıktan SONRA ESKİ güvenlik kodunu ister. OFW DE ister CFW de böyle bir şey yok.

eh işte anlamış kadar oldum yani ofwde şifre var cfwde yok

- - - Eklendi - - -

e bu şifre yi nası örencek

Süleyman

Süleyman

Üye
öğrenemez. Tek yapacağı şey telefona flaş atmak ve üst üste 3-4 defa hard format atmak. O zaman şifre sıfırlanıyor

hikmet366

hikmet366

Üye
flaş yani cfw

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi güvenlik kodunu sıfırlamak için hard format lazım lakin hard format ta güvenlik kodu istiyor qt kaldırmak için hard format gerekiyor lakin tekrar şifre istiyor yani tıkılip kaldım.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şimdi güvenlik kodunu sıfırlamak için hard format lazım lakin hard format ta güvenlik kodu istiyor qt kaldırmak için hard format gerekiyor lakin tekrar şifre istiyor yani tıkılip kaldım.

hikmet366

hikmet366

Üye
acaba şifre 12345 mi

- - - Eklendi - - -

telefonunu pc ile bağla nokia sukitle ile telefonun yazılımını tekrar yükle sonra hard formad at 3-4 defa şifre sıfırlancakmış öle diyolar veya flaşlıcan

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok kardeş aklıma gelen bütün şifreleri denedim zaten ben 2 çeşit şifre kullanırım onları bile denedim ama olmadı tek çözüm yazılım yükleme

çomolokko

Üye
bence bi yazılım kaldırma programı yükle onunla dene kaldırmayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt