orjinal fw kullanıyorsa hard format attığında telefon açıldıktan sonrada güvenlik kodu ister.yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu birde power tuşuna basarak telefona hard format atılır bunu nokia yazısı gelene kadar basılı tutcaksın tuşları herşey.n silio sadece programlar qt da kalcak o senin yaptıgın eski ayarlara dönme formatı
- - - Eklendi - - -
telefon kapalıyken yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu birde power tuşuna basarak telefona hard format atılır bunu nokia yazısı gelene kadar basılı tutcaksın tuşları herşey.n silio sadece programlar qt da kalcak o senin yaptıgın eski ayarlara dönme formatı
orjinal fw kullanıyorsa hard format attığında telefon açıldıktan sonrada güvenlik kodu ister.
Bu sadece orjina fw de değil. Çoğu fw dede böyledir. sadece birkaçında hard formattan sonra kod istemez.
atarken istemiyor zaten attıktan sonra istiyor. Zaten sen CFW kullanıyorsun. onda istemez.
demek istedini anlayamadım bende hard formad atarken şifre istemioki
ya bak söylüyorum. hard format attıktan SONRA ESKİ güvenlik kodunu ister. OFW DE ister CFW de böyle bir şey yok.normal şifre 12345 dilmi
ya bak söylüyorum. hard format attıktan SONRA ESKİ güvenlik kodunu ister. OFW DE ister CFW de böyle bir şey yok.