muslumdmr
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefona ne gibi faydaları var daha detaylı anlatırsan iyi olur.
python desteği bir ara symbiana da vardı sanırsam.QT ile yazılan uygulamaların telefonda çalışmasını sağlar. Python benzeri bir yazılım yani.
python desteği bir ara symbiana da vardı sanırsam.
telefona ne gibi faydaları var daha detaylı anlatırsan iyi olur.
QT arayüz geliştirmeye yarar. örnek olarak Opera ve Skype geliştirilirken kullanılmıştır.C++ kullanır.Nokia için program geliştirme aracıdır.
Bazı programların oyunların çalışması için QT'ye ihtiyaç vardır.QT yüklenmezse o oyunlar programlar çalışmaz.Yani çok çok az da olsa profesyonel kullanıcılar içindir diyebiliriz.
gerek yok...arkadaşlar ben az önce qtinfo versiyon tanıyıci ile Baktım.
Qt 4.7.4 var tarihi de 25kasım2011 şimdi yüklemeli miyim yoksa işlem yapmamalımiyim? Acil cevap yazar misiniz çok merak ettim.
jatex
nasıl uygulama ve oyunlar forumdan bi kaç örnek verir misiniz ?
gerek yok...
rica ederim.teşekkür ederim.
rica ederim.
qtinfo ile kontrol edebilir misin? http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-qt-info-v3-00-0-symbian-3-signed-517548.htmliyi geceler ben Qt 4.7.4 yükleyemedim daha doğrusu yüklenemiyor hatası aldım bi çözüm öneriniz var mi
Nihai cihaz yazılımı kullanılabilir olduğunda Qt 4.7.4 yaklaşan Symbian ve MeeGo cihazlar için kullanılabilir olacağını lütfen unutmayın. Hedefler Qt SDK güncellemeleri ile buna göre sunulacaktır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Log değiştirin:
Qt 4.7.4 bir hata-düzeltme sürümüdür. Bu ileri hem geri Qt 4.7.0 ile 2 uyumluluk (kaynak ve ikili) korur
: İndirme Paket İçeriği
1. Qt V4.7 (401)
2. Qt Mobility v1.2 (0)
3. Qt Webkit v4.08 (0)
4. QML Görüntüleyicisi v1.00
5. Qt Bileşenleri v1.00
Not :
SİZ C :/ TELEFON BELLEĞE TÜM KURULUM paketi de yüklemeniz gerekir
link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Formda baktıgım kadarıyla yoktu onun için paylaştım işinize yararsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?