Qpufreq ile overlock yapiyorum sorun cikiyor neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
Qpufreq ile overlock yapiyorum sorun cikiyor neden?
benim ilginc bir sorunum var ilk kez karsilasiyorum... 1000 mhz ayarliyorum telefon reset atiyor ne yapmam gerek bu telle mi yoksa overlocklami hangisinden dolayi reset atabilirki... cpufreg ile ise ne yapmam gerek...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
evet overlock yapinca reset atiyor.... birde kernel custom overlocking vs... diye aciliyor...
osman kardes tek senmi kaldin forumlarda......

osmanayman

osmanayman

Üye
Sürekli dolanırım buralarda, Mert ve Kaan da yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar... Ama yeni gelen arkadaşlarla aile genişliyor... Sen de döndün... Senden de eskisi gibi performans bekliyoruz artık...:oke:

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
osman bu overlock isi super oldu ve flash player onuda yaptim cok sagol.....

ama optimum hd ayarladim belli muddet sonra atti kernel setting custom not gibi seyler yaziyor kapanip acilinca.... ama on numarasin osman diyem....

serserim1905

serserim1905

Üye

ama optimum hd ayarladim belli muddet sonra atti kernel setting custom not gibi seyler yaziyor kapanip acilinca.... ama on numarasin osman diyem....

kardeş flash player işini nasıl yaptın ben face de video izliyemiyorum ama youtubede falan izliyorum fakat facede güncelle dio

yalnizkalp21

Üye
android tweak flas playeri yukle depolardan izlersin

serserim1905

serserim1905

Üye
ondada ayni seyi yapiyor denedim coktan sanirim sifirdan format atip herseyi yeniden kurma zamani geldi artik :)

osmanayman

osmanayman

Üye

Eyvallah gardaşım... İşine yaradıysa ne mutlu bana...:oke:

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
simdi yayinliyorum flash player kurulumunu........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt