qmlviewer nedir? Ayrıca tel.den silinmiyo! Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkhunter54

Üye
    Konu Sahibi
qmlviewer nedir? Ayrıca tel.den silinmiyo! Yardım!
Geçen gün tel. programlar yükledim yaklaşık 7-8 tane sonra programları denemek için bakarken bi program daha yüklenmiş ancak böyle bir program kurmamıştım tahminim diğer programla beraber yüklenmiş...

Ne olduğunu bilmiyorum ismi qmlviewer diye bişi silmeye çalıştım ama Kaldırma başarısız hatasını aldım...

Lütfen yardım edin bu program nedir niye silinmiyo ne işe yaradığınıda anlamadım...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bendede war o prog :D silinmiyor

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş hemen korkma.hata verdiginde telefonu aç kapat sonra silmeyi dene.bende her zaman işe yarar.bunun haricinde egerki yüklü uygulamalarda görünmüyorsa,tekrar yükle ve tekrar yüklü uygulamalardan sil.eger ki buda işe yaramazsa,rompatcher yükle open4all aktif et ve xplore ile c ve e deki sys/bin dosyalarını temizle(tanıdık olmayanları temizle tabi hepsini de degil.bazıları sistem uygulamasıdır dikkat et.).eger bu sonuncusu da işe yaramazsa sana hard format yolu görünüyor.

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
dostum söylenenlerin hic biri işe yaramaz boşuna uğraşma benimde başıma geldi telefonu kablo ile pc ye tak yedekle ardından yazılım güncellemlerinden yazılımı tekrar yükle ama bi şeyi unıtma bunu yaparsan ovi store calışmaz eğer oda çalışsın istiyorsan telefonu flash lıycaksın anlatımı sabüt konuların arasında mevcut......

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ne derdiniz var onunla :D Qt o :D:D kalsın, gerekli bir bileşen... Bubbles yükleyince ortaya çıkıyor sadece... Alın onu uygulamalara araçlara falan atın en dibe... Klasörü silebilirsiniz sonra..

karakartal_omar

Üye
Ne derdiniz var onunla :D Qt o :D:D kalsın, gerekli bir bileşen... Bubbles yükleyince ortaya çıkıyor sadece... Alın onu uygulamalara araçlara falan atın en dibe... Klasörü silebilirsiniz sonra..

aynen bende öyle yapmıştım

SPLNTR

SPLNTR

Üye
beyler benim derdim de 1 dizi bölümüyle hepsi açılırdı o yükleniyorda takıldı neyse sonra baya bekledikten sonra hata verdi ama bi türlü silinmiyo 2 aydır duruyo önce silniyor yazzdıktan sonra sonrasında zaten kullanılıyor diyo ne alakaysa bi türlü silinmedi bi program vs. önerir misiniz

AYNA

AYNA

Üye
unistallking gibi uygulama kaldırabiliyor mu o programı? deneyen var mı?

melgklay

melgklay

Üye
Hop hop arkadaşlar sakin olun ya.. Sakin silmeyin ve silmeyede çalışmayın onu.. Zaten o aslında tam olarak bi program sayılmaz.. Bakın o bir bileşen.. Yani symbian neyse oda ona yakın.. Bilgisayardan windowsu silerseniz ne olur? Sakin olun.. Bırakın kalsın.. Bu telefonda nokia, symbian ile beraber onuda kullanmış.. Korkulacak birşey değil.. Zararı yok karı var.. Sadece onunla açılabilen programlar var ve dahasıda gelecek.. Atın bir kenara dursun.. Saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt