Qfs-HızlıResim Uploader v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
    Konu Sahibi
Qfs-HızlıResim Uploader v1.0
Python ile Kivy kullanarak yazmiş oldugum ilk android uygulamam.

Uygulama ile dosya upload sitesi Qfs ye ve resim yukleme sitesi hizliresim.com a dosya ve resimlerinizi upload edip resim & dosya linkini panoya kopyalanmis sekilde alabilirsiniz.

hizliresim.com'a yuklenen resim linki resim [/ img] tag'i icinde panoya kopyalanir.

HUAWEI P7-L10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: veliahht01, ezioTD ve emreli01

emreli01

emreli01

Üye
Deneyelim bakalım Teşekürler Devamını dilerim

ezioTD

ezioTD

Üye
Teşekkürler. Bende Lütfen Bekleyiniz.... ekranında kalıyor.

emreli01

emreli01

Üye
Yükledim fakat hangi resmi seçtiğimizi goremiyorz sonuçta her resmin ismini aklımızda tutamayiz resim gözükme olayida uygulamada olursa güzel olur birde ben upload edemedim :/ dondu durdu

Εthnic

Εthnic

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Bende Lütfen Bekleyiniz.... ekranında kalıyor.

yuklemek istedigin dosya bit resim dosyasi ise (jpg,png vs..) 'resim yukle' butonu kullan, diger herhangi bir dosya icin 'dosya yukle' butonu kullan ve yuklemek istedigin dosyaya iki defa tikla yani dosya isminin ve yolunun altdaki 'dosya' bolumunde gorundugune emin ol, bu sekilde sorunsuz yukleyebilirsin..

Yükledim fakat hangi resmi seçtiğimizi goremiyorz sonuçta her resmin ismini aklımızda tutamayiz resim gözükme olayida uygulamada olursa güzel olur birde ben upload edemedim :/ dondu durdu

haklisin ama iste acemilik dönemi, bende dediğin sekilde yapmak istiyorum, bir dahaki güncellemeye insallah.. :)

emreli01

emreli01

Üye
yuklemek istedigin dosya bit resim dosyasi ise (jpg,png vs..) 'resim yukle' butonu kullan, diger herhangi bir dosya icin 'dosya yukle' butonu kullan ve yuklemek istedigin dosyaya iki defa tikla yani dosya isminin ve yolunun altdaki 'dosya' bolumunde gorundugune emin ol, bu sekilde sorunsuz yukleyebilirsin..

haklisin ama iste acemilik dönemi, bende dediğin sekilde yapmak istiyorum, bir dahaki güncellemeye insallah.. :)
Umarım :) beklemedeyim yinede teşekkürler

Üst Alt