Q7 işi kördüğüm oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Q7 işi kördüğüm oldu

Yönetim inat ediyor, Portekizli geri adım atmıyor, Beşiktaşlılar ve camia ‘kördüğüm’ haline gelen Quaresma olayını izliyor... Yaklaşık 2 hafta önce yönetim ile yaptığı görüşmelerde ‘Feda’ edebileceğini dile getiren Portekizli futbolcu, idarecilerin daha fazla indirim istemesi sonrasında kadroya dönememişti. Fenerbahçe yenilgisinin sonrasında ise roller değişmiş, Portekizli yapılan çağrıya, “Bu kez ben indirim yapmıyorum. Yıllık ücretim belli” yanıtını vermişti. Önceki gün İstanbul’a ayak basan Quaresma’nın, dün Ümraniye’de yönetici Tamer Kıran ile bir görüşme yapması bekleniyordu. Ancak bu görüşme beklenmedik bir şekilde iptal edildi. Q7’nin son hamlesinden sonra çok sert bir tavır takınan Başkan Fikret Orman’ın, Quaresma’yı kesinlikle takımda görmek istemediği konuşuluyor.

‘Beni istemiyorlar’

Havalimanında da, “Taraftarları seviyorum, ancak hoca ile yönetim beni istemiyor” diyen Quaresma’nın bu sözleriyle biletini kestiği belirtiliyor. Bu açıklama sonrasında Q7’nin bir daha Beşiktaş forması giymesi de imkansız hale geldi. İki tarafın da artık anlaşma defterini kapattıkları ve ayrılık için sezon sonunu bekledikleri gelen haberler arasında...

Toplantı yapabilir

Ricardo Quaresma, tıpkı Alex de Souza gibi bir basın toplantısı düzenlemek ve kamuoyunu bilgilendirmek istiyor. Her fırsatta Beşiktaşlı taraftarları çok sevdiğini dile getiren Quaresma’nın basın toplantısının önünde ise ciddi bir engel bulunuyor. Portekizli’nin yönetimden ciddi bir para cezası alma ihtimali bulunduğu için bu toplantıyı şimdilik ertelediği ifade ediliyor. Hem Beşiktaş Camiası, hem de taraftarlar, Portekizli’nin yapacağı açıklamaları dört gözle bekliyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu nasıl bir yönetim yahu .
Bir işi çözemediler ... Resmen alay konusu ettiler ...

haltie

haltie

Üye
Yönetim ne yapsın adam bi gün öyle bi gün böyle, adama sözleşme uzatıyorlar naza çekiyor beşiktas onun peşinde koşacak değil parasını öderler çeker gider bu kadar basit

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu sözleşmeyi yapan yönetim değil mi?
O zaman bu sorunu da halledecekler ne yapıp edip ...

Kaç aydır q7 sorunu ...

haltie

haltie

Üye
Sözleşmeyi yapan başka yönetim bu adamların suçu değil bu adamlarında prensipleri var ona göre ayarlıyorlar sözleşmeleri yapılanmayı,işin özü sözleşme yapan taraf başka taraf.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Onlar mi gelip halledecekler bu işi : )

haltie

haltie

Üye
Bu yönetim hallediyor zaten ona yeni yapılanmaya yönelik teklifi yaptılar o kabul etmedi başkanda çok açık konuştu zaten ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...