Q7 için çılgın teklif!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Q7 için çılgın teklif!



Portekiz'de yayımlanan Abola gazetesinin haberine göre, Sporting Lizbon'un Quaresma'nın bonservisi için 6 milyon euro ile Vukçeviç'i önerdiği, iki yıl içinde satılması durumunda da alınan paranın yüzde 50'sini Kartal'a vermeyi teklif ettiği belirtildi


Portekiz Ligi takımlarından Sporting Lizbon'un Ricardo Quaresma için ilginç bir teklif sunduğu iddia edildi.

Beşiktaş forması altında çok iyi maçlar çıkaran ve tavan yapan yıldız futbolcunun sevdası, Sporting'de hiç bitmezken, Portekiz kulübünün bu oyuncunun yüzde 50 hissesi için 6 milyon euro ve Vukçeviç'i teklif ettiği belirtildi.

Portekiz'de yayımlanan Abola gazetesinin haberine göre, Lizbon kulübünün Beşiktaş'a inanılmaz bir öneride bulunduğu ve bu oyuncuyu renklerine bağlamak için her türlü formülü uyguladığını yazdı. Sporting'in, Quaresma ile de prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

Kıyasıya pazarlık iddiası

Beşiktaş ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Quaresma için siyah-beyazlılara 6 milyon euro teklif ettiği belirtilen Sporting Lizbon'un, iki sene içerisinde veya sonunda bu oyuncunun satılması halinde Beşiktaş'ın bu bedelden yüzde 50 hak kazanacağı da vurgulandı.
Kulübün ayrıca Vukçeviç'i de Beşiktaş'a bedava vermeye hazır olduğunu yazan gazete, taraflar arasında kıyasıya bir pazarlığın olduğunu, önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmeler olabileceğine dikkat çekti.Kaynak: Milliyet
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt