Q7 Gidecek Mi? Aybaba Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Q7 Gidecek Mi? Aybaba Açıkladı


Bilet fiyatları düşecek mi?


"Bununla ilgili yöneticilerimiz, başkanımız çalışıyor. Ne kadar yukarılara gidersek o kadar seyircimiz maçlara gelir diye düşünüyoruz. Kulübün bir yapılanması var."

Hangi statta oynamak istiyor?


"İstanbul'da bizi taşıyacak bir statta oynamamız lazım. Bu statlardan 2 tane var biliyorsunuz. Bunun mali yapısı da var. O nedenle 2 stattan birinde oynamak istiyoruz."


"Ligde çok farklı bir yere geldik. Bence daha üstte olabilirdik. Bu kadro zaten erozyona uğramıştı. Bırakın futbolcuların sahada oynamayı, antrenmanlara bile istekleri yoktu. İlk önce buradan başlayalım istedik. Önce bir takım oluşturalım dedik. Yöneticilere ben 'Bu oyuncuları reddedin, bunun üzerine çalışalım' dedim. İlk 2 ay özellikle bu oyuncular inanılmaz kötüydü. Arkadaşların bir kısmını gönderdik, bir kısmı hala yan sahada koşturuyor."

Fernandes ve Almeida nasıl kazanıldı?


"Oyuncular 'Ben gitmek istiyorum' dedi. Ben de 'Benim de bir planım var, ben de kalmanı istiyorum' dedim. Fernandes ve Almeida'ya şunu söyledim, 'Olmazsa olmaz iki oyuncum var, biri sensin, diğeri de sensin'. Sonra yavaş yavaş çalışmaya başladık. Onlar da katılmaya başladı. Onlar katıldıkça takım daha iyi olmaya başladı. Her şeyi iyi yapmak istiyorlar. Futbolcular, bu ortam farklı bir ortama gidiyor, biz de bu kervana katılalım dediler. İnanılmaz bir takımım var şimdi. Antrenmanda da böyle oynuyorlar. İnanılmaz istekleri var. Topu nerede verirseniz, verin yine aynı oynayacaklar."


"Aramızdaki sıkıntıyı diyaloglarla çözdük. Fernandes'e ceza verdik 1000 euro, 'Takımı yemeğe götüreyim' dedi. Tamam dedik, 7000 TL verdi."

"Ben takımından inanılmaz memnunum. Bu sadece pahalı oyuncu almakla olmuyor. Biz maçlara Beşiktaş marşları dinleyerek gidiyoruz. Eskiden stada tünelden gidiyorduk, artık Barbaros Bulvarı'nda gidiyoruz. Bütün bunları yaparak, bir takım olgusu oluşturduk."


"Türk futbolu büyük bir çöküş içine girdi. Ben 3 aydır sol bek arıyorum bulamıyorum. Altyapıları biraz daha hareketlendirmek lazım."


"Genç oyunculara yaptığınız her hareket onları olumlu olarak etkiliyor. Daha sonra futbol özelliklerini geliştiriyoruz."


Oğuzhan'dan memnun mu?


"Son derece kaliteli bir çocuk. Bazı sıkıntıları var. Hollanda da ve İngiltere'de alt yapı eğitimi almış. Enteresan bir sicili var. İnsanımız abartmayı da seviyor. Bunun yapılmasını istemiyorum. Daha 2-3 sene oynasın."

Quaresma Konusu


"Oyuncuların tamamında bir olumsuz düşünce vardı. Quaresma'yı sevme şansınız yok ki. Onun ayrı statüsü oyucuları germiş. Şimdi oyuncular, '2 takımdık tek takım olduk' diyor. Kadro dışı kalmasını yönetimle beraber aldık. Mali anlamda bir külfeti vardı. Bu kadar uzun süreli başarısızlığa bir anlam yükleyemiyorsanız bu devam edecek demektir. Bir şeyler yapmamız gerekiyordu."

Quaresma Porto'ya gidiyor mu?


"Bugün yöneticilerimizle konuştuk, Bir şeyler oluyor ama kesin bir şey yok"

Derbi ne olur?


"Futbol keyif oyunu ama biz uzun yılardır bunu tadamıyoruz. İyi olan kazansın"


"10 yıldır hakem hakkında konuşmuyorum"


"Esas başka yerden bakmak lazım. 10 senedir hakemlerle ilgili yorum yapmıyorum. Hakemi eleştirmek inanılmaz bir hata. Çünkü anlık bir olay bu ve bu hafta bizim aleyhimize olan hata haftaya lehimize oluyor. 10 sene önce hakem hakkında konuşmama kararı aldım. Biz de hatalar yapıyoruz. Maç oynandıktan sonra eve gidince defalarca kafamız o oyunu oynuyoruz."

"Hiçbir oyuncumuzla yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz. Yeni takviyeler yapılacak. Kesinlikle takım uyumunu bozmayacak isimler bakıyoruz. Bir tane yerli savunmacı arıyoruz."

"McGregor iyi ama bazı maçlarda daha iyisini yapsın beklentisi içerisindeyiz."

"Olcay çok gol kaçırıyor diyorlar. Benim çok gol kaçırdığı için sahip çıkmam lazım. Sadece gol kaçırmasına bakmamak lazım. Başka özellikleri de var, bize çok katkı veriyor."


"Messi, benim takımımda olsa kesin Olcay'la çekişir. Takımımda olsun isterim ama ben yine de Olcay'ı seçerdim."

"Batuhan iki dudağımız arasına bakıyor. Oyuncuyu kaybetmek çok kolay. Benim iki dudağımın arasına bakıyor, gönderin desem gidecek. Biraz geliyor, sonra geri gidiyor. Bunu hiç yapmadım, yapmam da. Artık onun istikrarlı bir çizgiye gelmesi lazım. Kendisine inanılmaz bir görev düşüyor."


"Fernandes oynamayı çok istiyor. Bugün konuştuk, 'Ben tribünde rahatsızım, oynamak istiyorum' dedi."


"Fenerbahçe maçını doğru kurgulayamadık. Bazı oyunculara farklı görevler verdik, istediğimizi alamadık."


"Holosko çok duygusal bir oyuncu. İstediğini yapamayınca oturup sinirinden ağlıyormuş. Onunla oturup çok konuştuk. Neyi yapmasını gerektiğini, neyi yapmaması gerektiğini konuştuk. Çok süratli bir isim, toplara da iyi vuruyor."

"En tembel Oğuzhan. Gelirken tembel, giderken tembel, yedeğe alırken tembel. Bizim takımın en çok koşan oyuncularından bir tanesi. Biraz ağır kanlı."


"Hepsi iyi giyiniyor. Paranın büyük kısmını kıyafete veriyorlar. Beşiktaş'ta oynayan oyuncunun giyimine dikkat etmesi lazım."


"Artık daha ileriye gitmemiz lazım. Burada kalırsak çok büyük sıkıntı, problem yaşarız. Bu sistemi bozmadan daha ileriye gitmemiz gerek. Arkadaşlarımızın bu istekleri arzusu devam ettikçe kazanıp devam edeceğiz diye düşünüyorum"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt