Python N97 Yardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Python N97 Yardımmmm
SeLam arkadaşLar Ben N97 teLefonuma süper python v.2.30 s60v5 diskE.sisx uygulmasını yükLedim. Fakat Python ile çalışan uygulamayı yükLerken Şu hatayı aLıyorum python runtime bileşeni eksik.Yinede devam ediLsin mi?
Python Tam pack oLmasına rağmen Niye böyLe bir hatayı aLıyorum aciL yardım Lütfen. ULtimate Oython Pack v6 yıda denedim Oda aynı Hatayı veriyor Runtime.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
///

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edecek Yok mu offffffffffff :S

'h716043'

'h716043'

Üye
SeLam arkadaşLar Ben N97 teLefonuma süper python v.2.30 s60v5 diskE.sisx uygulmasını yükLedim. Fakat Python ile çalışan uygulamayı yükLerken Şu hatayı aLıyorum python runtime bileşeni eksik.Yinede devam ediLsin mi?
Python Tam pack oLmasına rağmen Niye böyLe bir hatayı aLıyorum aciL yardım Lütfen. ULtimate Oython Pack v6 yıda denedim Oda aynı Hatayı veriyor Runtime.

süper python v.2.30 s60v5 diskE.sisx bunu kaldır sonra ultimate yi yükle düzelir ultumate sorunsuz olup tüm python dosyaları içinde mevcut

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım iLk Önce Onu YükLemiştim Zaten Runtime Hatası Vermişti kaLdırdım süper python v.2.30 s60v5 diskE.sisx yükLedim ama aynıı acil yardım Lütfen :/ :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt