Python n95 sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emoliii

emoliii

Üye
    Konu Sahibi
Python n95 sorunu !
Forumda denediğim tüm python uygulamaları güncelleme hatası verdi. Bunu düzeltmem yada telefonu sallayınca sıradaki şarkıya geçen ve python istemeyen bi program bilen varsa söylermisiniz?
N95 V35.0.017 (Hackli) 8gb değil

ismail010

Üye
ben akşam bi phoytan atarım pc başına geçince bulamazsan onu deneriz

place3461

place3461

Üye
hack olduğu halde bir pythonun sertifika hatası vermesi ilginç..hacki yapabildiğine emin misin?

emoliii

emoliii

Üye
    Konu Sahibi
"joker" oda aynı hatayı veriyo denedim kardeşim. daha önce python yüklemedim. (güncelleştirme hatası)
"ismail010" tamam kardeşim bekliyorum sağol.
"placebogkhn" güncelleştirme hatası sertifika hatası değil sistemle alâkalı ve telefon hackli. FlipFont, Jb Taskman, Core Player, smart settings gibi hack isteyen programlar yüklü...

ismail010

Üye

al bide bunu dene ama phytonla ilgili en küçük bişe bile kalmasın ve mesela bunu yğklerken bazen ilk baş takılı kalıyo ama 2-3 dakka içinde normal bi şekilde yükleniyo

place3461

place3461

Üye
"joker" oda aynı hatayı veriyo denedim kardeşim. daha önce python yüklemedim. (güncelleştirme hatası)
"ismail010" tamam kardeşim bekliyorum sağol.
"placebogkhn" güncelleştirme hatası sertifika hatası değil sistemle alâkalı ve telefon hackli. FlipFont, Jb Taskman, Core Player, smart settings gibi hack isteyen programlar yüklü...

güncelleştirme hatası alman için var olan sürümden daha alt bir sürümü yüklediğini gösterir..python pachı dene

emoliii

emoliii

Üye
    Konu Sahibi

al bide bunu dene ama phytonla ilgili en küçük bişe bile kalmasın ve mesela bunu yğklerken bazen ilk baş takılı kalıyo ama 2-3 dakka içinde normal bi şekilde yükleniyo
şu an deneyemiyorum bunu tel müsayit değil deneyince hemen yazıcam teşekkür ederim.

---------- Eklendi @ 00:34:33 ---------- Yazıldı @ 00:32:00 ----------

güncelleştirme hatası alman için var olan sürümden daha alt bir sürümü yüklediğini gösterir..python pachı dene
Ben teli daha yeni güncelledim v35 yaptım ve Python yüklemedim daha önce, Telefonun güncellemesi içinde gömülü olarak varsa Python ki zannetmiyorum olduğunu ama silmeyede çalışırım olmadı bilgisayardan denerim sağolasın kardeşim ilgilendiğin için.

mstf_l

mstf_l

Üye
olabilir bazı güncellemelerde phyton nokia tarafından yükleniyor. Sen uygulama yöneticisine gir phytonla ilgili herşeyi sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt